Breakfast dan supper yang sihat untuk ibu mengandung / menyusu

Hai..kali ni nak sharing skit pasal menu breakfast dan supper yang sehat untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Ya la kan, bila mengandung ni cepat ja lapaq. Sama la jugak bila menyusu asyik nak makan ja!!!
Pastu bulat macam belonnnnn....

Dah la sedia macam belon, lagi bertambah-tambah belon la kan.…

Set tekanan darah rendah Shaklee

Hai hampa semua...
Kembali bersiaran kali ni...
Lama da tak update blog kan rasa2 nya..

So apa habaq semua readers blog ni???
Ada kerr lah yang baca blog ni??

Kali ni nak segmen kesihatan mak jem nak cerita pasal penyakit yang mak jem sendiri alami. Tak teruk gaya dia tapi kalau dibiarkan memang bo…

Nak kulit cantik tapi bajet kurang...

Hai korang pernah tak ada perasaan macam ni?
Stress bila tengok kulit kusam ja, berjerawat sana sini belum cerita bekas-bekas parut kan.

Pastu bila tengok produk-produk yang berkesan semuanya mahal. Waduhhhh lagi stress!!! Jangan la cerita produk-produk lambakan dari kilang OEM pulak kat sini tau. …

Stress rambut gugur!

8Ahhhhh tidak!!!!
Banyaknya rambut gugur!!!
Tengok kat lantai bersepah-sepah dengan rambut gugur!

Stress wei. Bila stress lagi la cepat rambut gugur!!! Then nak wat macam mana pulak kan???

Apapun, basic things kena kenal pasti apa masalah sebenar rambut kita gugur. Antara sebab-sebab utama rambut g…

Jatuh cinta dengan herbal blend shaklee

Hi korang.
Pernah dengar tak pasal herbal blend shaklee?
Actually herbal blend shaklee ni adalah cream untuk yang mempunyai masalah-masalah kulit macam ekzema yang melampau, allergik, ruam lampin , gigitan serangga dll.



Ni la rupa herbal blend shaklee ya korang.

Aku ni memang da tahap jatuh cinta d…

Basic Set Menyusu Shaklee

terkejar-kejar masa nak uruskan task yang diberikan boss, nak pantau anak-anak buah buat kerja...tengok kualiti kerja orang...terkejar-kejar nak pump on schedule yang ditetapkan....
Been there....
Not an easy task...really...
admit sangat-sangat......

so saya memang sangat-sangat lah tabik bila ada…

Shaklee : Mealshake dan kebaikkannya

bulan ni Shaklee dengan baik hatinya bagi promotion kaw2 punya...

BELI 3 PERCUMA 1 UOLLS...
xnak ker korg grab promotion ni...
share2 la ngn kawan2 opis uolls and order kat i...

tak cukup dengan Mealshake....
dia bagi combo kauuu....
COLLAGEN pulak kot ataih....
BUY 6 FREE 1.....
fuhhhh caya la S…

kelebihan B complex Shaklee

B-Complex
Vitamin B Penting untuk Kesihatan yang baik

Adakah anda mendapat vitamin B yang mencukupi? Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet s…

set bajet dr shaklee untuk ibu menyusu

ok korg2 yg tgh mencri -cri set bajet untuk menyusu dr Shaklee boleh la jenguk2 kt sini....
yer aku tau kadang2 ada time kita punya susu up and down...kadang2 byk factor-factor yang mempengaruhi kan....factor makanan, factor jiwa dan perasaan, factor hormones...dan bla bla bla...

tujuan amik suppl…

khasiat VIVIX shaklee-TONIK POWER

bulan ni Promo utk Shaklee VIVIX...
Beli 6 Percuma 1...
Tapi kalau korang beli 2 botol VIVIX dapat percuma membership....
tapi kalau korang nak dapat harga member....boleh ja join ahli dulu...
baru RM65 seumur idup....
tak rugi kot join...dah la dapat harga best...korang taknak ker???

so ada apa de…

Mealshake Shaklee

Cakap psal mealshake....org mmg akan familiar sgt dengan Shaklee kan...

Mmg kiranya Shaklee ni tengah meletop la kennnn....

Sama la...setelah rasa sendiri kebaikkan Shaklee...baru la aku berani nk share kebaikkan produk2 Shaklee ni....

*bunyi mcm nk promote Shaklee ja minah ni.....ehhh memang lah..…

Supplement untuk melegakan migraine

Korg selalu migraine tak?
Kalau selalu tu jgn amik mudah ja tau...
Sbb apa aku kata jgn amik mudah...sbb selalunya kita2 ni bila migraine ja mst amik jalan mudah telan painkiller or ponstan ja...yg side effect dia kita tak tgk mcm mana kan



So mcm aku ni...sekarang ni da xamik mudah dah sejak2 terje…