Travelog Perth : Day 3, Augusta - Augusta Escape

Selesai sight seeing di Busselton Jetty, maka kami pun bergerak ke destinasi seterusnya iaitu Margaret River untuk beli bahan masak dekat Coles situ. Perjalanan dari Busselton Jetty ke Margaret River akan melalui banyak pemandangan menarik antaranya vineyards (ladang anggur-khas untuk pembuatan win…

Travelog Perth : Day 3 , Busselton Jetty

Sambungan dari entry Mandurah , lepas ja settle di Mandurah isi minyak semua. Kat Aus, isi minyak dulu baru bayar ya. Gelak2 aku ngan En Amir, duk kata kalau Malaysia ka wat macam ni. Isi minyak baru bayar, nanti ada ja petrolpump yang bankrap. Serious kagum kot dengan depa ni. Tu belum cerita shop…