Scandi+ bohemian Decor

Haluuuu
Dah lama kan tak update cita pasal home decor kan. Nak kata terer bab decor tu langsung tak lah kan. Tapi minat tu mendalam la jugak. Kahkah. Mungkinkah sebenarnya impian dalam hati nak jadi interior designer.... Kahkah.
Cakap dengan orang suka decor ni dia ada satu peel tau suka ubah sana …

Bilik makpak feat bilik anak2

Saja nak pinned gmbaq2 ni kat blog supaya senang utk rujukan masa akan datang. Yalah, of course la kita nak expand kan family kecik kami ni kan...







Reference untuk masa hadapan!
Tapi kalau boleh nak la train Adriana tdoq kt bilik dia when she's 3 years plus.
Hopefully la kan