Rejeki oh rejeki

Sejak balik dari hospital...mmg sory to say...aku jadi risau nak beli makanan kt luaq...especially mamak for this while...hahahah....

So mau tak mau...moh la bersilat skit kat dapoq ya dak....simple pun xpa...janji kita masak sendiri....


Ni la rejeki haru sabtu lepas...sampai ja umah terus masuk da…

Apa itu Norovirus

Last week 3 hari Adriana kena admitted kt Gleneagles...ya Gleneagles...walaupun jauh skit kat pulau sana...walhal belah sni ada ja KPJ n Bagan Specialist...tapi ntah la..based on experience aku yang lepas2....1 mlm Adriana admitted kena charge RM1.3k...a trully wow kan....pastu tonsils aku kena ope…

Krabi Day 3 & 4

hi korang....hari ni nak thowback skit....


fuhhhhhh....
cit kemain da lama....
baru reti nk update...kira2 nk throwback la skit....
kalau nak tau....kitorg stay kat Ao Nang ni 5 hari 4 mlm....

hari ke 3 ni hari island hoping....hari ke 2 puas la survey pakej...last2 ktorg p tanya kat kaunter long t…

Jom jadi urban gardener

Sejak2 da keja dari rumah ni...aku memang suka explore banyak menda...contohnya gardening...

Mula2 aku pun macam...ishkkkk...mau ka hidup pokok kat tangan aku ni...ishkkk...macam mana kalau tangan aku panas(heee memang la panas sebab aku manusia-mamalia kan)

Tapi bila da join group kat Fb..to name…

Natural make up

Sekarang ni trend orang nak make up yg soft and natural gitu...
Kalau aku pun sama...mmg prefer macam tu...takdak la mata hijau..kuning oren ka apa ka....
Semua more to earth tone kaler gitu....

Bila aku upload gmbaq ni...ada yang tanyakan aku...aku pkai foundation apa ..

Biasanya....aku suka kala…

My brother engagement ceremony

So sabtu lepas...dah selamat dah adik kesayangan aku yg sorang tu jadi tunang orang...ya lah...adik pun ada sorang ja...tak sayang pun kena sayang jugak...
Mama kata aku ngan adik ni pakatan baik punyaaaaa.....hehhhhh
Maybe sebab gap kami 4 tahun..dan kami ja yang selalu ada kt rumah pun...balik2 t…

Homeschooling activities...

Yeayyy...
Menarik...
Gmbar2 ni nampak kt fb...
So apa lgi save la...
N upload kt blog...
Senang jadi reference nnt bila nak wat ngan Adriana


















































posted from Bloggeroid