bila nak cantik???

by Alia Farhan, 10:50 PM
bila ntah nak cantik mcm ni haaaa.....



cantik mcm pajura gojezzz ni....
cantik mcm ni kang tak senang duduk laki aku kang......

okei baiiii....

posted from Bloggeroid

kalender cuti 2015

by Alia Farhan, 10:45 PM


perghhhh
seronok la yg bekerja tu....
byk a long weekend....
so this year boleh plan ahead dah nk terjah ke mana n book awai2 hotel ke flight ke....
murah skit kekdahnya kan????
utk WAHM mcm aku ni....
kekdahnya hari2 adalah hari bekerja...
but super love it to d bits.....

seronok tgk anak mbesar depan mata...
ayat nk cliche sgt kau ni kan alia!!!
apa2 ja lah....
i read somewhere....
"raising our own kids is a great future investment"
deep maksudnya kennnn.....

ok lah....
tata titi tutu....

posted from Bloggeroid

tudung bawal aidijuma

in , by Alia Farhan, 11:31 AM
ahhhh sudahhhh....
terjebak sudah oiiiiii....
ni semua sha punya psal tau...
duk tayang menayang tudung bawal aidijuma yg cute prints tu....

aku baru jer order 2 helai....
cepat la smpai...
xsabaq tauuuuu....

sekarang ni tgh hunting utk dpatkan design cupcake ni sebab comels gils okeyhhhh....
sapa ada nak juai kat aku preloved pun boleh tauuuu....


black label



white label

kalau korang rasa2 xpkai pun asik wat perkasam jer....
eloklah korg juai jer kat aku okey??
boleh x ni????

nnt aku review tudung bawal aidijuma ni...

posted from Bloggeroid

nothing

by Alia Farhan, 9:16 AM
sorry...no update
no 30 days challenge blogging challenge...
hiatus for a while.....

wait until blog ada wajah baru n some make over...then i'll b back😊😊😊

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS