Blog da bersawang

by Alia Farhan, 10:49 AM
Bersawang oiii bersawang...
Jgn malas sgt boleh x?

Mcm mana la org lain boleh giat updare blog...tp aku liat nauu nya haaa...
Tp time gigih tu...1 mlm boleh dpt 3 entry.....

Kool kunun nya..
Pirahhh

Ok lah...

Penat...

Baru smpi dr kl ni...

Mata nk lup dah ni....

Tp jamu mata dlu ngn gmbaq2 ni nohhh

Let pics do d talkin thing...












Ok bai...

Gud nite

Assalamualaikum

posted from Bloggeroid

Random

by Alia Farhan, 11:47 AM

View from her back.....

Totally exhausted...
Titik!

posted from Bloggeroid

Playroom ideas

in , by Alia Farhan, 1:01 AM
Since blik blakang tu akan digunakan sebagai playroom n jgk bilik dia nnt...

Maka....

Dengan ini....
Haruslah mula mencari idea2 yg cun n cute...
Sesuai dengan Adriana ni..




Must be colorful okeh!




Blackboard wallpaper ni mmg dalam otak aku dah nk letak dia



Colorful n cute!



Haaa tudia....nala punya besaq....buh baik punya



Senang nnt Adriana n adik2 dia conteng2 kt situ..their art master piece...wahhh adik2 gitu....



Owlie wallpaper ni pun cun gak...haihh

So korg mcm mana?berguna tak klau wat playroom?aku rasa mcm perlu ja...xdak la living hall tu brsepah ngn menan dia ja kan....

posted from Bloggeroid

Mealshake Shaklee

in , , by Alia Farhan, 12:42 AM
Cakap psal mealshake....org mmg akan familiar sgt dengan Shaklee kan...

Mmg kiranya Shaklee ni tengah meletop la kennnn....

Sama la...setelah rasa sendiri kebaikkan Shaklee...baru la aku berani nk share kebaikkan produk2 Shaklee ni....

*bunyi mcm nk promote Shaklee ja minah ni.....ehhh memang lah.....

Menda baik n bagus kena la promote n share kan...xkkan la nk sihat sorg2 kan....

Oklah...
Berbalik kepada cita Mealshake ni...




Mealshake ni terkenal sebagai vitamin utk kanak2...kiranya kids supervitamin la ni...
Sesuai utk baby yg berusia setahun ke atas.



See??baguskan nutrients yg ada dalam Mealshake ni...sebab tu la aku pnggil kids supervitamin...




Kenapa Mealshakes ni bagus utk kanak2?
*bagus utk tumbesaran
*kurangkan ekzema
*kurangkan sembelit
*perkembangan minda
* perbaiki selera makan
*kekal aktif
* sesuai utk ank2 yg dah brenti mnyusu badan
* perlindungan dr penyakit berjangkit
* tingkatkan berat badan
*membantu anak lebih fokus
*kurangkan asthma
* sesuai utk kanak2 diabetes tahap 1
*turunkan berat anak yg obesity
*sarapan yg lengkap
*mudah disediakan

So korang...apa tunggu lagi....
Bulan ni promotion utk Mealshakes
BELI 6 PERCUMA 1

Harga: RM113.75

MAHAL?
MEH LA JOIN AHLI NGN SAYA...NNT DAPAT LA HARGA MURAH

BERBALOI KOT JDI AHLI RM75 JER SEUMUR HIDUP....

DAPAT DISCOUNT KAW2 PLAK TU....

BERMINAT?

WHATSAPP OR SMS EH 0133363775

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS