rasanya macam da lama da kata nk wat review psai Rumble Tuff Duo Breast pump ni...rsanya dis pump mcm sangat savior kot..kalau tak kena la aku beli Medela Freestyle tu kan..dah la mahai...3 or 4 kali ganda harga rumble tuff...depends kat mana beli medela FS tu la kan...
since pump ni sgt bgus....4 in 1 kan...double boleh...single boleh....electric boleh..battery boleh...manul pun boleh kn...so I decided nk jual pump ni....bukan yg second hand...but new one...so sesapa yg berminat boleh la dapatkan...n check my fb page...click here

ok back psai pump ni...
apa yang aku suka sangat?
  1. sgt murah untuk double pump kot
  2. ringan...lgi ringan dr FS kot
  3. boleh convert to manual & single pump & battery
  4. suction tak sakit..boleh adjust level suction
jangan tak caya disebabkan jatuh cinta ngn RT ni...aku beli dua kot...satu spare pkai kt umah..satu lgi untuk pakai kt kilang or travel...beli dua pun harga baru setengah harga FS yg aku gila2 kan sgt dulu tu..nasib aku wat keputusan bijak beli RT instead of FS...
at first masa aku ckp kat Amir aku nk give a try to RF instead of FS..membebel jgk dia...dia kata duet da spare kan utk FS...kenapa nk change to RT plak..so discuss pnya discuss...aku pun pujuk dia..why not give a try kan...lgi pun tak semestinya murah tu tak berkualiti kan....just because dis brand still new in the market..so harga dia takdak lah mahai kan....tp time aku beli few months back takdak la semahai la ni...hihi...mahai2 pun still x semahai FS kan...
so i would recommended to all new mothers out there...give a try to dis brand...murah pun murah...boleh like my page ya..boleh search kat FB: Arissa Mama  n Baby One Stop Center...byk lagi brg2 baby lain yang juai kat sini..

Untungnya jadi wanita...

in , , by Alia Farhan, 6:39 AM
pic credit to fb/ibumengandung
Since mek kenek Adriana ni kena selsema..sgtlah kesian bila dia ketat hidung kan..menangis ja lah keja dia..takut nk biaq lama2..nnt jdi kahak..susah plak..smpi nk kena p clinic sedut2 bagai...kang xpsai2 ada yg sesak nafas...sekali ngn mama dia kang nangeh jgk ni...
Petua dia tak lain xbukan...guna kunyit idup...


Cara dia....basuh kunyit idup ni...then pitong sikit kat ujung dia..then tonyoh ja kt batang idung baby korg...


Tgk...kuning ja batang idung Adriana. ..kena selalu apply..agk berair ja idung baby korang..korang tenyeh ja kunyit idup tu...
Hopefulky anak mama cpt baik ya syg...mama nk kena p keja esk...speedy recovery ya Adriana sayang!

posted from Bloggeroid

My lil girl

in , by Alia Farhan, 11:13 PM


Pitty her...
Selsema pulak!
Speedy recovery Adriana...
Mama n papa love u so much cutie pie!

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS