Eidul Fitri

in , by Alia Farhan, 12:15 PM



Eidul fitri everyone! Sorry for my wrong doings...any bad words dat might came out from my previous posts...hopefully everyone would be happy wif their love one during dis festive season!




Dont forget to detox...I know how everbody goes crazy when they see lemangs.ketupats...rendangs...serunding! Yeah..ketupat palas is d best!!! Nama pun siam...memeyyyy arrr!!! Oklah....gtg....

Mood beraya is still rocking!
*tahun ni beraya dengan kehadiran si mek kenit Adriana Arissa tersayang tu...

posted from Bloggeroid

Kegunaan lain Clorox

in , , by Alia Farhan, 8:23 AM
Selalu kalau cakap psai clorox mst trbayang2 rendam baju puteh masa sekolah dulu kan dek disebabkan makan secara loqlaq n kuah tertumpah ka..mcm2 lah...
So biasanya kita ni da familiar yg clorox ni biasanya kita guna utk lunturkan segala kekotoran kan...

So ni la clorox2 yg selalu kita tgk kt malaysia ni kan...so d main composition of dis clorox is clorin...which is clorin ni mmg sgt2 terkenal boleh inhibit microbes pnya growth. ...so agak2 kat mana yg pling byk n syok microbes dok membiak dengan jayanya? Msti la kat toilet kan...
Da byk brand aku try sebab aku ni kan mnyampah kalau tgk toilet aku kuning2 ni...mcm2 la harpic la apa la..tetap sama...aku tak ingat harpic ka apa ada yg clorox pnya version...
So mlm tdi...aku ngn laki aku pun telah splash2 kan clorox di setiap pnjuru jubin toiket aku...n after 30 mins...laki aku rinse all the clorox...n the results...gila walaaa....xdak langsung kuning...puteh brkilat ja toilet aku...heee...suka mak...xpyah nk sentai2 bagai...tp kena ingat satu ja..bau clorin ni kuat..so prepare kan mask beforw korg msuk utk rinse sbb aku mmg xtahan bau dia....tpi serius ckp la..beli clorox sebotoi tu bru ja brpa kan..tp kesan dia mak datuk!!!


Ni gmbaq hiasan ja..ehsan mr gugel..xsompekkk den nk tgkp gmbaw bfore after haaa...
Oklah mak2 di luaq sana....boleh try naaa...xyah beli harpic mahai2 dah..guna clorox pun bolehhhh!!!

posted from Bloggeroid




Si budak bam2 yg tension tgk papa n mama makan...


Adoi...kompius mama tgk kamu ni Adriana ni...ni kompem mcm perangai papa!!


Papa n his lil angel..


Gerammmnyaaa budokkk ni


Train in d restaurant


Mama nk camwhore sat..

Presenting the food!!


Ceaser salad


Garlic bread


The steak! Tenderloin one...not bad...tebal kot dia pnya meat tu...sedap mmg sedap...tpi prefer lgi Tanesse dgn New York Steak dekat TGIF...that one mmg ikut my taste buds. ..arghhh..tetiba drooling plak teringat TGIF pnya steak....oh my!

posted from Bloggeroid

Sorry yer

in , by Alia Farhan, 6:30 AM
Nnt bila2 aku up kan entry resipi okey? Sejak2 jdi mak ni asik cita psai motherhood ja..lupa nk up selang seli dgn resipi kan..my bad...
..............
..............
.............







posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS