Bila kenyang....

in , , by Alia Farhan, 6:10 AM
Sejak2 enter fasa 9bulan mengandung ni....badan makin berat...jalan byk sket...rsa kepala baby duk hentam2 ja mcm nk terkeluaq sangat2 dah....ohoiii....sakit oiii..baru la aku tau kenapa Allah suruh kita dahulukan mak kita compared to ayah kita....now i know how it feels like.....
Tadi p queensbay pun beli brg kt daiso pun jalan2 sket nk p ke jusco cri laki den yg p cri tiket wayang tu pun alahai rasa jauhnya...berpeluh2 plak tu...bukan duk bwah panas terik matahari ka apa....dasar cenggeng kah aku?xkkn?aku rsa normal ja kot....
N the best thing tujuan utama kami kuaq hr ni sebab nk tgk GI joe....tpi xdak rezeki...tiket yg available only at 7pm...mmg taklah jwabnya...mana nk semayang maghrib lagi...idakkk la jwabnyaaa.....
Last2 balik umah...ermmmm
Kebetulan pump tetek pun da smpai....so test la performance....laki bini duk try...wakakak....lawak tak...comel ja kan?
Lpas da semayang semua trus msuk dapoq...sediakan dinner apa yg patut...simple2 ja sudaaaa.....grilled salmon...prawn...risotto...bla bla bla...




Ni tgh baring sat pas makan....ntah hapa2 kan...
Ni rsa mcm mata ada gam jaaa....ngantok tahap apa ntah....
Dah la malam ni aku nk wat another DIY project....takut terDIY dlm tdoq ja satg...
Ok la gtg...

posted from Bloggeroid

Dr Maza lagi

in , by Alia Farhan, 9:38 AM

Parasit hati...

Published with Blogger-droid v2.0.10

kenapa aku mesti menangis?

in , by Alia Farhan, 8:55 AM

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name
You'll see
How every single promise I'll keep
'Cause what kind of guy would I be
If I was to leave
When you need me most?
What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone
And I know an angel was sent
Just for me and I know I'm meant
To be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave
When she needs me most
What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here
Forever more
Every single promise I keep
'Cause what kind of guy would I be
If I was to leave
When you need me most?
I'm forever keeping my angel close

Setiap kali aku tgk video klip ni aku msti menangis...wujud lagi lelaki mcm ni...yg sanggup syg perempuan tu walaupun perempuan tu dah disable n paralyse...ni kisah betoi...mamat ni nama dia chris medina...tgk la mcm mana setia nya dia...Sayang betoi dia kat kekasih hati dia...walaupun perempuan tu da tak cun mcm dlu tp dia ttp sayang jugak...sayang dia bukan Muslim...kalau tak..mst besaq ganjaran dia lagi2 kalau perempuan tu bini dia....hoho...
Tapi....hat org islam ni ada ja laki duk tabuh bini la...pukui...sepak terajang tunang la..n lebih teruk lagi wat mcm tu kat bini.....
Helllooooo......akai letak mana?Allah jadikan lelaki tu melindungi wanita lagi2 insan yg brgelar isteri...bukannya as a punching bag...plizz....eventho ur wife ada wat silap or apa pun...ckp n tegor cara elok2...bukan ckap n tegoq dgn gunakan tangan or kaki...dats ridiculous...Islam n Rasulullah pun tak ajaq menda ni....kenapa lah tergamak wat mcm tu kt seorang perempuan...
To men out there...be gentleman...be gentleman bukab brmaksud mnjadi dayus smpai takut kat bini...bukan mcm tu...tegor n bimbinglah isteri kalau dia ada salah...tpi tu lah..nk bimbing pun kena iman penuh di dada...sebab belajaq tak abeh tu yg duk merapu...tak reti nk control marah..shud learn anger management more rite man?
Ok lah..gtg...
Gud nite

Published with Blogger-droid v2.0.10

My fav steak..

in , , , by Alia Farhan, 8:18 AM

Tenesse steak by TGIF


New york steak also by TGIF...
ok now have to off or else...nnt kebuloq plak...
K bai...

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS