Done doin laundary things for my baby's cloth....cloth diapers...n etc...bleh tham jugak penat ya nk jemoq satu2 baju2 kecik tett tu...tapi comelnya Ya Allah...bila da kering tu...lipat masuk dalam kotak...haihhh
..da byk rupanya baju2 baby A aku ni ya..hee...so comellll...mama love it sk much....


Bleh tahan byk jgk kn...semua tu bukan utk new born ja...pelbagai size ada...utk newborn sket jaaa...


Ni cloth diapers dia yg cartoon2 n comel2..ada lg dalam kotak tp tak bwak keluaq....malas!


Ni basuh first round utk mnjamin serapan dia...total kena 3 kali basuh...utk inner ja...shell skali baduh da ckup


Ni shell dia or outer layer dia...colorful kan...mak jemahh liokkkeee yuuuu...

Japg pas makan...nk p beli brang2 mandi baby sat ngan Amir...yang tu dgn medela FS ja yg tinggai...yg lain Insya Allah da ready smua dah...
Ohhh ya...finally we decided that i will deliver my baby kat hospital Angah reja...fuhhh legaaa noksss....


Disebabkan kemalasan hari ni...msak ni ja for luncheon....harapnya malam ni Amir wil belanja me steak....teringin....ohoiii

Ok lah...gtg

posted from Bloggeroid

kinda remind me of...

in , by Alia Farhan, 7:50 AM

Well dis vid kinda reminds me of something...
Taking chemical engineering course wasn't an easy task...i used to cry....especially when it comes to never ending lab reports...assignments...tests...exams...n not to forget the most meaningful subject...plant design project...
For this plant design project...i used to sleep only 3 hrs per day for almost 2 weeks in order to calculate all dis crazy design things...calculate sket cancel...ronyok kertas...calculate lagi...ronyok kertas lagi sbb xdpat mcm assumption....input and output tak balance la...my room?totally a mess....dengan sampah kertas takyah ckap la...rambut?macam jin toncit dah haa....pikiaq balik...well dat the sweetest moments masa belajaq dulu...mcm2...design kena reject la...apa la...but dats made me tougher day by day....
Memang best sangat masa jadi student dulu....tiap2 hari pikiaq psai nk siapkan lab report..assignments..tuto...n stadi utk test...kalau xdak class apa lgi meronggeng la...weekn ja mst lepak...eventho takdak duet sangat but stil aku heppy sgt...
Dah keja ni asik cepat la pkul 5...nak balik umah...cepat la 28hb...nk tekan gaji...byaq loan mara...byaq itu la ini la...
Btw thnx to MARA sbb bgi discount yg byk utk utang saya yg byk2 tu...
N thanks to all my lecturers t UniKL~MICET yg tak jemu2 mncurahkan ilmu yg tak trhingga!

Published with Blogger-droid v2.0.10

mat lutfi

in , by Alia Farhan, 7:24 AM

Another great job by mat lutfi
I liokkkeee

Published with Blogger-droid v2.0.10

Vcation~Cameron highland

in , , by Alia Farhan, 6:35 AM
Actually plan sebenar nak ke Cameron is 11Feb ni...but then aku kan dpt MC smpai 14hb so decide la ngan hasben utk mngunakan cuti yang ada ni p ke cameron...kiranya ganjak ke depan la cuti aku ni...
Before orang ramai..hotel jadi mahai n everything double up the price...why not pegi ja khamis ye dak?
Btw....feast ur eyes...
Malas nk type pjang2...as my right hand suddenly rasa skit blik...myb terover guna kot..



Layan steamboat ujan2 boleh la..tpi sedap lgi wat sdri!






All this cost me 11bucks...awesome rite?!













At cameron lavender park...still new!





posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS