Masa Mandi Lebih Ceria dengan Carrie Jr dan Mainan Sukan Ria Carrie Jr

Sedar tak sedar kadang kita terlupa masa mandi anak tu adalah masa diorang paling enjoy. Macam Adriana, she loves having her bath time. Seronok je tengok dia time dia mandi tu. Time mandi tu la nanti dia menyanyi lagu Frozen la, jadi Elsa la...menyanyi lagu Moana la..jadi Moana la with her English …

Adriana 5th Birthday!

Semalam 2nd of April 2018..genap Adriana 5 years. Dan disebabkan semalam adalah Isnin...so kami laki bini plan nak celebrate dekat rumah ja.

And semalam jugak la mintak laki den balik awai dari kerja because usually on Monday dia biasanya balik lewat to settle all those pending tasks...ye ke pendin…

Deco Bilik Anak

Sebenarnya aku ni jenis yang cepat bosan bila tengok deco tu macam tu jek. Ada ja tangan ni gatal nak tukar ke sini la ke sana la.

Sebab sekarang ni pun anak-anak stil tidur dengan kami. Tapi kalau nak main, biasanya dua-dua akan masuk main dekat bilik ni.

Sama jugak kalau nak belajar,kakak da star…

Adriana's milestone

My bubbly lil girl is big girl now!

Saja nak buat catatan tentang sikit tentang anak sulung yang sorang ni. Supaya nanti kalau dia d besar panjang and kalau mama dia panjang umor lagi dia akan tau betapa sayangnya mama dia ni kat dia.

Yelah, anak sulung la katakan. The first one yang kita tatang a…

Family Bonding

Hai hampa....
Hows ur weekend?
Mine always the perfect time for me and my family.
Normally bila weekend kami biasanya akan spend quality time with each other.
Biasanya kalau Sabtu husband kena pi setel kerja dia, on Sunday dia mesti akan bawak kami semua jalan-jalan.

Last two weeks, kat Penang ada …

Adriana @ Kidland Penang

Last weekend adalah weekend yang well spent dengan anak-anak. Wahhh well spent gitewww haa. Yalah, normally weekend kadang-kadang husband aku pi tengok kerja la apa la. Tapi last weekend, he took an effort to spent time with us especially with the kids.

Lepas ja check out dari Eastin Hotel hari Aha…