Home deco: ubah lagi

Kali ni nak share perubahan lagi utk home deco. Rotate2 ja furniture yang ada kat dalam rumah ni and kita adjust2 skit apa yang patut.

Macam ni la bila da fasa paus biru ni. Ubah tu ni skit pun da mengah. Kena perbetul urat skit.





Deco ni sebenarnya utk kepuasan diri sendiri. Takda istilah anak keci…

Make over dapur

Wah make over dapoq haaa. Tajuk nk wowww.
Wowww la sangat kan. Sebenarnya kan cuma make over skit ja pun. Tapi impact dia tu agak lain maciammm tu yang suka sangat-sangat tu.

Used to be ruang yang sangat membencikan dan menyampah sangat.
Actually this one guna 3 tiers wooden rack tu ja, drilled n a…

Suka hati mak jem nih

Kali ni nak cerita satu kali pasal barangan Ikea yang makjem hangkut masa p key ell hari tu.

Puas survey ikea mana best nak p beli n cuci mata kt fb hari tu...damansara ke cheras keeee???
Rata2 bagi feedback sruh p ke damansara ja.

Ya lah makjem pun lepas p ikea memang shoot nak balik penang terui…

Scandinavian Home Style

aku ni tengah cari idea nak make over skit hall apa la... paling aku minat lani...SCANDINAVIAN style....dinding putih..polos...banyak main ngan color kat sofa..rugs n etc.. jom layan gambaq dulu lah... aku save kan blog... senang nnt nak wat reference ok puas hati sangat2 tengok home decor diorg.…

Cheer me..

Ada sesapa nak beli chalkboard wallpaper lg tak??





1 roll RM37 saja...
Ukuran: 45cm x 200cm

Boleh whatsapp terus ke 0133363775
posted from Bloggeroid