34 Bishop Cafe Western Food Yang Tak Menghampakan

Lagi berapa hari ja budak2 dah nak start cuti sekolah kan. Kalau cuti sekolah ja... Penang salah satu destinasi pilihan untuk orang bercuti bersama-sama keluarga kan.

Dekat Penang ni jugak ada macam2 cafe yang menarik.. Yang hampa boleh try. Salah satunya 34 Bishop Cafe ni. Kedai yang menyajikan hi…

Western Food Sedap Di The Original Mikki Western Cuisine (Sungai Nibong)

Assalamualaikum

Tudia. Lamanya tak update blog. Busy pundah rumah.. Kemas rumah.. N susun brang2 balik.. Allah saja yang tau bertapa penatnya badan ni.

So kami da officially pindah masuk ke rumah baru kami khamis lepas. Alhamdulillah everything went well. Cuma penat tu Allah ja lah yang tau kan. An…

Kampung Buffet at Garden Cafe, Golden Sands Resort Penang

Assalamualaikum and Haluuuuuu semuaaa....sehat ke tu? Minggu ni tak berapa banyak update blog... Rasa kelam kabut skit sebab asyik ke sana ke mari nak setelkan urusan pindah rumah. Kemas barang dekat rumah Juru.. Then angkut bawak skit2 pi ke rumah baru. Nampak mcm ni ja.. Tapi ampun penat Ya Allah…