Pre Wash Cloth Diaper

Semua cloth diaper baru (apapun jenis dan materialnya) perlu dilakukan prewash sebelum digunakan (dipakaikan) pada bayi anda. Tujuan prewash? 1. Tujuan pembersihan: untuk membersihkan CD daripada sisa2 pembuatan fabrik dan juga ketika proses pengilangan CD itu. CD dibuat daripada material bar…

Kebaikkan Cloth Diapering

Salam korang.... sebenarnya...dah lama nak share psal cloth diapering ni tapi asyik tak ter-share ja kan..dari start preggy Adriana lagi mmg dah nioat nak CD kan dia...ni pun sebab ter-isnpired dengan my make up gurum, Yana...memang dari dia la i tau skit2 psal CD ni...pastu dia yang suggest aku…

Cloth diapering...

Heee....well...not only I'd been obsessed with breastfeeding. ..I'm also a fully cloth diapering mama...
See...I always go for GREEN!
Who said working mama cannot go for cloth diapering and breastfeeding? I always believe...when there is a will...there will always a way for sus to work on i…