Travelog Phuket: Day 4 , Singgah ke Hatyai

Hai nak cerita pasal sambungan dari entry Travelog / Roadtrip Phuket yang lepas.

Boleh baca di sini.

Travelog / Roadtrip Phuket : Day 3

Hari ke 4 kami pun beransur la nak balik dari Phuket sebab nak singgah ke Hatyai. Yelah, selalunya orang-orang jauh selalu pit stop kat Hatyai la kalau ke Phuket ka…

Travelog Phuket : Day 3 | Jalan-Jalan Di Phuket Guna Tour Guide

Hai hampa. Bertemu kembali untuk sambungan Travelog Phuket ni. Untuk Day 3 kami mengambil keputusan untuk ambil tour guide. Sebenarnya kami malas nak drive nak-nak pulak ada certain place susah nak dapat parking kan.

Untuk tour guide ni, kami amik 2 bijik van yang selesa nak mampus. Yalah kami kan …

Travelog Phuket : Day 2, Ronda-ronda Patong Beach & Fantasea Phuket

Holaaa

Jom nak sambung cerita pasal Travelog Phuket ya. Untuk breakfast pagi tu kami cuma panaskan segala makanan yang kami bawak, menda paling senang adalah beli telur dan rebus. Bawak sambai dan ikan bilis goreng. Lepas tu aku masak ja nasi untuk breakfast and beli roti sandwich dekat 7E sana. Oh…