Sambut Birthday Adriana dengan Food Delivery dari Olive Tree Hotel Penang

Ya Allah... Lama dah peram post ni. Sebenarnya post ni da siap seminggu lepas birthday Adriana.. Tak tau macam mana boleh lupa nak publish. Aduhaiiii. Apa la nak jadik ni.

Hishhhh.... Tapi nak cerita jugak. Actually masa birthday Adriana 2 April yang lepas kami celebrate dekat rumah la of course se…

Food delivery Penang ( Juru, Seberang Perai dan seangkatan)

Salam.

Dah lama stop buat food delivery sejak2 hari tu awal-awal ngandung alah skit. Time tu memang struggle betul la nak masak pun. Mau kata nk wat food delivery lagi la ke laut nanti. Sebab tu take a break sat.

Alhamdulillah la, sekarang ni ON OFF ja alah tu mai. So apa lagi harus la cepat-cepat …