Cafe Best Di Jitra : Grab & Bite Cafe

Disebabkan esok dah nak balik ke Penang.. N Rabu ni maktok dah nak fly balik ke Tawau.. Sob2... Nanti rindulah dekat maktokkkk.... So we decided to stay until tomorrow. Husband aku dah balik Penang tengah hari tadi sebab nak tengok kerja2 yang tengah duk jalan...while me n kids will spend our time …

Legakan Joint Paint dengan JoyMix Hello Bong & Collagen Powder

Ingat lagi tak aku pernah cerita kan masa bulan puasa lepas yang aku panas badan and kepala berdenyut2 lepas makan durian kan... N after aku amik Hello Bong dari JoyMix ni terus aku rasa badan aku kurang panas and kepala pun dah tak nyut2 dah☺️And baru2 ni kan... Penang is so panassss guysss.. Glo…

Celebrate Bday Maktok di The Place By Deco

Minggu ni balik Jitra sebab 2hb ni maktok dah nak fly balik Tawau. So alang2 25hb hari tu bday maktok.. So kita celebrate la bday maktok sekali.... Actually xda idea pun nk celebrate dekat mana but my husband insist to celebrate here.. Sebab dia dah lama duk taram tengok steak dekat sini... So why …

China House Penang

It was longggg overdue....Before Covid hit Malaysia back then.. When we just move in to the island side of Penang n become officially a Penang-langggg lahhhhh... Oh silap.. Laki aku memang orang "PULAU"... So dia kata sirih pulang ke ganggang la cita dia...Ehhh sebenaqnya nak cerita masa…