Kulit Kekal Bermaya Dengan IMBZ Face Mask

Hai hampa semuaaaaaa..... Monday blues ka tu? Dah breakfast ka belum? Aku baru tengah pikiaq nak masak apa untuk brrakfast ni...  Orang lain dah nak pi reja.. Aku baru pikiaq nak masak apa pagi ni....  Well... Biasa la bila work at home mom... Memang mcm ni kannnnn... 

Muka togel dont care gitchuuuuu
Dah…

Raya Haji Takeaway by Shangri-la Rasa Sayang Resort & Spa Penang

Assalamualaikum 
Tak lama ja lagi dah nak raya haji. Tiba-tiba jadi sedih bila tengok kes Covid 19 dekat Malaysia ni meningkat balik. Dah lupa ka kita sengsara kena MCO hari tu😩😩😩 Dah lupa ka kita perit jerih terpaksa berkurung di rumah.. Dah lupa ka kita banyak orang yang kehilangan pekerjaan bil…

Seluar Jeans Levi's Missing in Action

Adudu.... Stress pikiaq - pikiaw balik mengenangkan ke mana perginya 4 helai seluaq Levi's aku. Dah la 3 tu baru and tak pakai lagi😢😢😢
Ni kes masa pindah tu tak tau dah kat mana letak dia. Yang pasti letak dalam plastik yg vacuum tu. Tapi ntah ke mana. 
2 yang baru tu satu beli kat Perth.. 1 l…

Makeover Laundry Area

Assalamualaikum 
Sambil2 tengah keringkan mat yang besar gedabak dekat self service laundry ni boleh la kita update blog kan...
Actually dekat rumah aku ni.. Ada ruang kecik untuk laundry... Dan disebabkan aku tak guna balcony aku as tempat sidai baju... Maka dengan itu... Aku harus ada ruang laundry…

Kari Sembilang Sedap Di Kedai Kak Laila Kuala Juru

Sebut Penang ja da sinonim la dengan kari kan... Actually dekat belah utara ni kami memang geng2 kari... Atau orang utara panggil gulai. Kalau dekat utara ni gulai dia kari la. And tak silap aku setiap negeri gulai dia lain2 kan... 
Tapi kalau dekat utara ni pun ada dua jenis gulai.. Gulai with sant…