Ramadan Takeaway Promotion at Shangri-La's Rasa Sayang Resort & Spa

Assalamualaikum hampa semua. Especially those in Penang. Seperti yang kita semua tau... Tahun ni kita akan sambut Ramadan lain daripada kebiasaan yang kita selalu duk buat. Kalau sebelum ni kita boleh pi bazar Ramadan. Kali ni kita tak dapar nak pi due to Covid 19 outbreak ni kan..
Kalau time2 Ramadan ni jugak selalu aku dengan laki aku akan take effort to spend time dengan ahli keluarga yang lain pi buffet Ramadan.. Kali ni agak sedih sebab tak dapat nak pi.

Yes.. Confirm la akan rindu menda2 macam ni kan. But its ok... Kalau last year pi Buffet Ramadan and berbuka dekat Shangri-La's Rasa Sayang.. Tapi dis year tak dapat la nak buat mcm tu. But it's ok... The Shangri-la 's Rasa Sayang ada provide Ramadan Take Away. Huuu bestnyaaa weiiii. Kalau jemu masakan sendiri boleh la makan jugak kan makanan hotel.. Shangri-la pulak tu.

Aaa jommm lah kita tengok apa yang ada dalam Ramadan Takeaway dari Shangri-La's Rasa Sayang ni.



Set for 6-7 persons


Rendang daging


Sambal udang



Set for 4


Ayam percik



Set for 2-3 persons



Kari kapitan

For those yang berminat nak takeaway makanan-makanan sedap dari Shangri-la's Rasa Sayang ni boleh la buat tempahan dekat  Eva Hoe, 0194090460 atau email kepada eewah.hoe@shangri-la.com. Tempahan mesti dibuat 24 hrs in advance ya hampa semua. 

Ok lah hampa semua... Selamat menyambut Ramadan Mubarak Al Mubarak. Have a bless one. May Allah protect all of us from this Covid 19 and may He lift all this disease as soon as possible. 

Take care semua.. And stay home.. Jangan duk merayap naa


0 Comments