Resipi : Kuey tiaw goreng kompem sedap... Hahhahah

Assalamualaikum 
Untuk mngubati kekecewaan hari ni xdapat grab Ribucket dan Ribae dari Dato Rizalman kita... Maka dengan ini aku jadi murung 1 hari. Why Zalora why hang mempermainkan perasaan aku ni... Tau dak aku duk berapa dari pukui 10 pgi tdi.. Boleh hang buat lawak duk pi test drive bukak dar…

Wajib kan Car seat pada 2020.

Semua dah sedia maklum kan. Kerajaan dah mengambil pangkah drastik dengan mewajibkan pemakaian car seat untuk anak-anak bermula dari nb hingga ke 12 tahun.

Sebagai seorang mak,aku menyambut baik langkah yang dia bil kerajaan kita ni. Bukan sebab nak membodek tapi sebab bagi aku memang perlu dan waj…

TEST DRIVE HONDA 2019 DAN PELUANG MENANGI KERETA SEMPENA 900K MILESTONE

Assalamualaikum

Kali nak cerita pasal pengalaman join
#HondaBloggersTestDrivePNG2019. Satu pengalaman baru untuk aku to be frank. Selalunya dapat jemputan untuk review makanan ja kan. Kali ni something different pulak. Kali ni berpeluang untuk test drive kereta Honda pujaan ramai umat manusia di Mal…

Sakit pinggang... Slip disc atau lower back muscle spasm?

Credit to Spineuniverse.com
Dah banyak hari aku duk sakit pinggang. Paling kritikal sebab hari Rabu hari tu pi KL balik hari sebab ziarah sedara laki aku mninggal dekat KL. Yala, sebab duduk dalam kereta ja dah berapa jam. Lepas tu pulak ada duk duduk kat lantai. Posturr badan pulak tak betui. Bil…

Movie Review : Isn't it Romantic?

Dah lama duk cari nak tengok cerita ni. Sekali baru perasan dah ada kt Netflix. So apa lagi. Marilah kita menontonnnnn.

Cerita ni biasa lah dalam genre romantic comedy. Best jugak. Not bad. Lawak2 Pastu ada musical skit kan. Sesuai la dengan aku yang suka tengok cerita santai2 ja ni. Dah 3 series n…