Nasi Kandar Ali Khan

Haluuuu...Masa aku update gambaq nasi kandaq yang aku makan kelmarin maka ramai la tanya kat mana kan. Ya lah mesti cuti-cuti ni ramai kawan-kawan yang nak mai bercuti ke Penang kan.So kalau dah bercuti ke Penang ni mesti la nak makan nasik kandaq kan. Balik-balik Deen Maju, beratoq la hampa panjan…

Althea Milk Peel Cream Mask Review

Haluuu pulissss... Ehhh halu hampa2 semua. Nak tanya... Ada yang suka pakai mask tak kat sini? Pernah tak pakai mask berasaskan susu? Kalau tak pernah, hampa kena teruskan membaca di sini.



Untuk pengetahuan hampa semua, Althea da mengeluarkan mask depa sendiri yang bernama Althea Milk Peel Cream Ma…

Christmas Eve Countdown Buffet at The Wembley Hotel Penang

Hai hampa..pejam celik pejam celik dah cuti sekolah kan. Sat ja da nak masuk bulan 12. Ya Allah sat ja rasa kan. Macam baru ja masuk 2018. Then tetiba here we go dah masuk hujung tahun. Pfttt. Tapi takpa...as long as masa masa yang berlalu kita isi dengan menda-menda berfaedah dengan yang tersayang…

Althea Petal Velvet Sunaway

Haiiii hampaa semua. Pejam celik pejam celik dah tengah bulan 11 kan...pastu bulan 12...pastu dah nak masuk 2019. Wah cepatnya masa berlalu kan. So dah plan ke mana-mana ka cuti bulan 12 nanti. Biasanya kalau orang yang bkerja tu bulan 12 tu selalunya time kena clear leave kan takut dah tak boleh c…

Resipi Ayam Goreng Korea Mudah

Sapa sini penggemar cerita Korea? Mesti selalu tengok depa punya la suka makan depa punya ayam goreng tu kan. Adudu. Nampak sedap gils kot kan. Kalau dekat Malaysia ni biasanya banyak jugak kedai makanan korea yang buat ayam goreng korea yang ala2 macam ayam goreng bersira ni kan. Tapi of course la…