Cloth diapers murah

Hi....

Quick update ni

Bagi yang nak mendapatkan cloth diapers yang murah..yang ekonomi....
Meh jenguk sini ya....
Ni cloth diapers dari Alva Baby ya...
Setiap set mai sekali dengan 1 microfiber insert.



Code 1



Code 2



Code 3



Code 4



Code 5




Code 6




Code 7




Code 8




Code 9




Code 10

Yang berminat boleh direc…

DIY boxes for our lil kids

Pictures courtesy from the internet.

Boleh dipraktikkan untuk DIY untuk anak-anak.

So lets recycle.

Jom tengok gambar-gambar ni


Washing machine pun boleh buat. kagum!



Laptop kau!



Kereta! vrommmm vrommmmm




Dapur alahai alahai comelnya




Kereta lagiiiiii




Dapur lagi. memang pasni leh DIY utk Adriana ni.



Product review: Brush from Breena Beauty

Salam.....
Its been so long da beli this brush...
Nak review...nak review.....
Tapi asyik busy memanjang...
Yeah rite....
Busy la sangat kan.....



Beli ni time promotion...
Suka sangat bila dapat parcel taraaaaaa......
Bukak2 cantik ja packaging dia...
Nicely wrap....
Rasa macam dihargai sangat-sang…

Homeschooling activities......

Umur berapa korang start homeschool anak korang?
Setakat sekarang ni...aktiviti homeschool Adriana berkisar dengan kehadiran pen dan drawing paper.....
Itu la aktiviti dia.....
Bila aku ajak2 dia lukis....nanti macam2 dia sruh aku lukiskan....

"Mama lukis cat"
"Papa....mama"
Wh…

Eidul Fitri semua!!!

It's ages tak update blog....
Fuhhhh
But first of all....

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...
MAAF ZAHIR BATIN YA




So sorry sbb da dkt2 2 weeks+ tak update blog...bz dengan preparation nak raya(kuih, beli baju raya anak..mama n papa sekali....fuhhh)
Then bila raya pulak....
Bz layan sedara mara...senteng…

Contouring vs strobing???

Contouring techniques








Strobing techniques







My look using

Contouring techniques:










Strobing techniques:










And this is the difference between contouring and strobing


Left one contouring while the right one is using strobing technique...
Which do u prefer?
Me personally prefer the strobing one bcoz it is …

Resipi nasi daging utara

Semalam buat nasi daging utara....
Memang favourite sgt tu...
Bila upload kt fb...ramai pulak tanya resipi kan...
Ok lah...mai ai share resipi ngan hampa naaa



Ni juadah buka posa semalam....
Roti tu pun buat sendiri...nnt aku share resipi ya korg

Bahan-bahan:

Untuk sup
* bahan menumis untuk sup(bua…