Fuel price starting 1st Dec 2014

2013_Toyota_Vios_fuel_test 011
The government has announced that from tomorrow (December 1), the price of RON 95 petrol will drop four sen to RM2.26 a litre, the price of RON 97 petrol will drop nine sen to RM2.46 a litre, while the price of diesel will rise three sen to RM2.23 a litre. Euro 5 dies…

Urban garden katanya

Ni semua pokok2 aku kat balcony....







Ada rose, ada pine, rosemary, cilantro,thai basils... anak pokok chilies..
Yang terbaru..aku da pindahkan balik pokok2 cili aku yang kat luaq rumah...dat side macam tak direct sunlight sangat..
So bila aku pos ke fb group ni...yang kebun dalam bandar ni...diorg c…

Mood

Sorry

Mood blogging aku serius sgt ke laut weh...
Macam2 dalam otak aku ni....
Berselirat wayar otak aku ni kot....

Xpa...only Allah knows whats next....
Tapi In Sha Allah i can handle it....

Jamu mata dulu la yer....















Da besaq da ank dara aku ni kan....

Adriana,
Nak adik x???tetttt

Testing

Testing
1
2
3

Resipi ikan nyior-nyior masak asam

sebenarnya... resipi ni resipi from mama...kalau rasa sekali-sekala nak tekak kampong bolehlah masak ni.... simple tapi sedap.... Bahan-bahan: 1. Ikan nyior-nyior(aku tak sure org selatan panggil ikan apa...) or ikan ketul/ ikan kembong 2. Bawang besar-2 / 3 biji...potong nipis2...kalau su…

grilled set yang nyummmehhh

ok this grilled set tersangat lah healthy....
accept the rice potion mcm byk skit...tapi xper...i shared this with mek kenit yg makan banyak tu....
dalam set ni ada salmon, chicken n prawns...n not to forget some grilled cabbage, carrot and taugeh....
most of the salmon eaten by Adriana...mama lay…

resipi kerabu kacang botol / kelisa

memandangkan hari tu balik ke jitra....
terkagum sat tengok urban garden angah n mama kt belakang rumah...umah taman ...teres ja pun boleh maciam2 ada... mmg organic kata kau....
dan disebabkan kacang botol or kacang kelisa ni tengah galak berbuah....bunga pun byk....tak menang tangan nak kutip oii…

orang lelaki tak boleh buat kerja rumah

haaa...
tajuk panjang nauuuu kannnn....
heee lantaklah...janji hampa semua paham apa aku nk gebang kat blog malam ni

selalukan ada yang kadang-kadang set mentaliti macam ni...
kalau lelaki yang ada mentaliti maciamm ni...dia ada lah kategori lelaki ego...memang saja2 bagi alasan takmau tolong mak..…

bahagia mereka....bahagiaku juga

lately Adriana trsgtlah manja ngn papa dia...
sangat2 ok...
papa nk p toilet pun nangis nk ikut...
nampak sangat mmg anak manja papa dia....

mama dia mcm besa...bahagia la skit mau kata dia duk mlekat ngan papa ja...tdoq pun kt ketiak papa klau dua2 tu duk layan utube...
legaaa...mama leh layan foo…