Paint Pot By MAC review

Aku ni mmg problem kalau pkai eye shadow ni...dulu la...
memang tahap fail kalau pkai eye shadow tu...mcm ekeleh...org lain pakai lawa ja...aku pkai mcm xnmpk..padtu kadang2 sememeh gila....
rupa2nya...aku xjmpa lg yg sesuai ngn aku as eyeshadow based...

sebelum ni just try pkai yg benefit utk base…

Ramadhan

sempena bulan baik ini...
izinkan aku mintak maaf kat korg2 yg secara sengaja atau tak sengaja terasa hati ka dengan hasil penulisan aku...
sama ada secara sedar atau tak sedar...

hopefully Ramadhan kali ni...lebih baik pengisiannya berbanding sebelum2 ni....
dan harap2 kita semua diberikan kesihat…

makanan ooh makanan

ok lah
kali ni resipi2 tertunda yg brlmbak2 org duk tnya kat aku kan....

oklah maka dgn ini....

silalah rajinkan diri anda alia.....

MARINARA SPEGHETI(SEAFOOD)




bahan2:

pasta* spagetthi type
bwang merah
garlics
udang
sotong
crab stick
tomatoes*aku guna 3 bijik
button mushrooms
sos cili
black pepper

too old for that

hari tu aku ada dpt byk miskol dr 1 num ni tau...so aku ingat kwan2 lama aku kt MICET dlu...sbb num 012 ka 013 ka apa ntah tp strt ngn 6 kat blkg...so aku bajet2 kwan2 lama aku ni....msti diorg rindu kt aku neh...ehhhh....

so xpa aku kol...
aku tnya sapa ni....
dia ckp sorry2 salah num....
ok fine.…

fakta bukan auta

fakta pertama: UniKL mmg sebuah universiti swasta di Malaysia

fakta ke 2: fully owned by MARA...DIULANG FULLY OWNED BY MARA...

fakta ke 3: pencapaian tier 5 dlm universiti2 di Malaysia...

fakta ke 4: excellent student from MRSM kebanyakkan diserap masuk ke dalam UniKL because fully sponsored by MAR…

hati jelly

nampak ja aku ni kasaq....
ckp kdg2 ikut suka hati aku ja....

tapi.....

hati lembik....
macam jelly laki aku kata.....

bygkan tgk ujung2 cita apa ntah kt tv3 tunjuk adik firdaus yg diabaikan mak dia pun...aku dah nk meleleh dah...Ya Allah....

pastu sambung plak cita Bersamamu....
terus aku ckp
b..…

apa salah dia

1 Malaysia kecoh ada mak yg kurung anak OKU dlm blik smpai kurus kering...dah plak tu dlm bilik tu penuh dgn najis...tanah...air kecing etc....

aku tak dpt bygkan mcm mana perasaan mak tu smpai tergamak sekali buat anak dia mcm tu...apakah tahap level banggang akak ni lebih tinggi level dia smpai t…

MUA IN PENANG & KEDAH

salam guys...

if korang stil tercari2 MUA for ur dinner...engagement...nikah or even reception....

boleh roger2 aku ya...




















if looking for natural make up esp for engagement n wedding....
boleh la cpt2 roger ai ok...

50% discount okeh...

oh em geee....

ni num ai ok
0133363775
posted from Bloggeroid

let it go....

dats what i do now....
posted from Bloggeroid

rindu aaa rinduuuu

rinduuuu aaa nk tgk cita ni

rindu hero eh alia???

ehhh rindu nk tgk pompuan tu gedik2...laki tu pun sama gak...ehhhh...

tpi yg pasti part dua2 duk gedik kami laki bini tgk pastu duk renyih smpi ke tinga.....
tingat zaman bercinta lew tewwww.....

pangggg satu dassss

ok lah...
apapu ammar n izreen.…

i quit...

yeah...

i quit from my current job....


tipu lah klau aku kata aku x sayang ibiden tu...sgt tipuuuu....
dr plant 1 tu x siap lgi pun aku da keja kt sana....

employee num pun org ke 77...
num ong aku betul ni....

tp aku percaya Allah ada lg percaturan yg lebih hebat utk aku....

n aku pasti...rezeki a…

Glam Caddy Make up Organizer

wehuuuu....
sapa suka make up angkat tangan cepatttt.....

sapa byk make up bersepah2 mcm aku nk angkat tangan cepat......

sapa dah buntu nk simpan mcm mana angkat tangan cepatttt.....

ya lah ....
ya lah....

bukan korg ja buntu...

aku pun buntu kdg2 bila tgk brg2 make up aku brsepah2....

makaih.....…

cepat lah cepat

cepat lah cepat...
cepat lah dua bulan berlalu...
xsabaq dah ni...

penat...


titik!

my sunday...

hola....

hows ur sunday??

me?

a bless one with my lovers...

a good homecooking(ehh puji diri sdri pulak)



yeah simple....tpi simple yg sedap kennn

and also a quality time with my hubby n little princess...


dia da tdoq...
now mama pun nk join skali...

okei babai...
posted from Bloggeroid

cereal dispenser murah2

hi...
korang2 yg suka bfast cereal n nak feeling2 mcm kt hotel kan...
meh la grab cereal dispenser ni....
tak rugi pun beli...
lgi2 bila terhidang mcm ni...
anak2 pun semangat nk bfast...
lgpun bfast kan penting utk kita...
bukan kata anak..kita yg tgk ni pun nmpk ada mood ja nk breakfast kan...
na…

feel like....

adoihh

tetiba rindu nk p cameron highland...
camno ni????
nk hirup udara nyaman kt cameron

tak tahan nk breathe in breath out chemical2 kt ibiden tu....

lagi 2 bulan ja alia....

hang in there!!!


breath takin scenery!!


uwaaaa...nak p
semalam pun jdi la..
2 mlm boring kang



green n fresh!!!

seriously …

food review: Manhattan Fish Market

nyummmmsss
tu la perkataan yg kluar dr mulut kan everytime nk mkn kt sni...

klau org yg suka mkn fish2 ni...
Manhattan mmg sesuai utk korg mai mkn...
worth ur cents la org kata....

dis plater comes with 2 drinks
2 cowders
for only RM49.90



dis one plak order asing....
sbb Amir mmg suka sgt bb octopu…