Susu ku oh susu ku

Disebabkan space yg makin terhad dlm peti ais mama n aku malas nk kacau peti ice luaq tu...maka 3/4 dr stock susu adriana da ditransfer balik ke penang oleh husband aku yg hensem itu...hikhik..kembang idung la tu kalau baca kan...
Xsangka boleh tahan jugak susu den ni haaa...kena trus think positiv…

Nursing aid

Ckp psal breastfeeding...msti la kena tau segala mak nenek yg perlu masa nursing kan.....antara yg penting masa nursing adalah seperti brikut (cesss...ayat nk skema...so not me!!)
1. Nursing bra Mcm aku nursing bra ni aku bli jnis yg ada clip on kt tali dpn tu...senang nk pump..senang nk breastfee…

Ebm stock

Ckp psai ebm stock aku...Alhamdulillah...rezeki Adriana lately makin meriah...terima kasih Ya Allah...
Ckp psai ebm stock ni...currently stock ebm aku utk adriana makin memenuhi or conquer ruang peti ais kt dapoq mama...
Ya lah..of coz la aku balik brpantang kt jitra kan...nsib la mama ada dua peti…

Random things..

Few weeks ago...I won some contest from Sabrina...
Here is what I won....few samples from Oslee...yeayyyy.....



Many samples rite? Later on will try them..


Got this from Angah...from her vacation..japan..


Treat myself dis...hihi...



My baby boo...
posted from Bloggeroid

samsung galaxy s4 review...

Malas betul nk describe kemantapan f9n ni...tgk video pun mlas nk cita dah..nsi la aku ni bkn gadjet freak...so xdak la meroyan sgt...hehehe...sebenaqnya citanya da dot note 2...sbb tu kena diam...tgan ke dada...mata ke atas...
Cesss....ingat lgi hr tu beria2 aku nak kan s3...bila note 2 kuaq pun a…

NUK teats review

Hi since motherhood hit me...I was super bz...bz la sgt kan...adriana tdoq aku pun tdoq...bila mlm ja layan cita korea...haihh...tu pun curi2 sat msuk tgk dia kt dlm blik..takut dia lapaq ka apa ka...hehe...
Ok back to my main purpose of this post...I want to introduce u guys to my super fren..NUK …

Sayang...

Husband:hi hello....me:hi b...how are u?
Husband:I'm fine...how's my sayang doing?
Me:which sahang? (I'm askin because he never called me sayang...he only called me b most of d time)
Husband:my new sayang...adriana....
Me:she's fine...then I 'm not ur sayang la?
Husband:u d old …

Presenting.....

Our lil princes....
Our lil precious.....

















On 2nd of April. ...at 1.37pm...i gave birth to our liltle princess named Adriana Arissa binti Amir Mohammad Firdaus.....she was 2.92kg n now at day 10 is 2.95kg...
posted from Bloggeroid