PEMENANG UTAMA:


Pemenang Saguhati:




Kepada yang berjaya sila tuntut hadiah anda dan email ke : aliafarhansaid@gmail.com
Kepada yang gagal tuntut selepas 5 hari dari tarikh ni hadiah akan diberikan kepada next cabutan secara random.
Berikut senarai peserta-peserta GA Kathy's Homemade Soap:

1. SHAHIDA
2. NOR NAZLIANA
3. ALYA CHAN
4. CIK ASH
5. ZAI ZAMREE
6. KISAH EARTY
7. NUR RAIHANAH
8. MOHD NOOR SHAWAL
9. NOOR AKMA
10. NURULATIKA YUNUS
11. CIK YANIE
12. KELADI UBI
13. MAF FASHION HOUSE
14. HANI FADHLINA
15. ASHEILA ZAKARIA
16. HANIS SYAZANA
17. MURNI ALYSA
18. SITI NURZAFIRAH
19. SYAKIRAH JF
20. NISHA
21. NOOR NAJWA
22. HUSNA IZZATI


stay tune naa...pemenang akan diumum kan nanti.....
Sabtu lepas...harap maklum bday anak kesayangan kami mek kenit Adriana Arissa Binti Amir Mohammad Firdaus. Fuhhh panjang nauu nama kakak ni...esok kalau adik lelaki lagi panjang yer kakak nama diaaa....

Tahun ni kami tak buat celebration macam tahun lepas n tahun2 lepas pun. Kami celeb8 bertiga ja. The rest husband beli nasi bungkus and hantar pegi masjid saja. Jadi lah. Untuk anak mama ni.

Malu-malu pulak dia. Kalau tidak kemain lagi duk nyanyi sendiri happi beday toyu...hapi beday toyuuuu.. toyuuu pun boleh la kakak oiii...

Kami celebrate kat fav place kami 3 beranak. Tak lain tak bukan TGIF...makan sedap. Friendly staff. Tapi aku prefer lagi kat Queensbay dari Paragon.

Ni kakak Adriana punya meals.

As usual mama n papa kalau mai TGIF mesti nak order Tenesse Steak saja. Sedap oiiii. Mesti mau medium saja..well done well done ngak mau ya.

Apa pun to anak mama, Adriana Arissa semoga kakak jadi anak yg solehah. Sentiasa membahagiakan mama n papa. Jadi anak yang menjaga solatnya dan semoga kakak menjadi muslimah yang baik.

Amin


SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan
3) Like PAGE VANILLA FREAK

4) Follow Instagram @kathyshomemadesoap
cari gambar ini dan tag rakan anda
5) Like PAGE KATHY'S HOMEMADE SOAP

6) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Kathy's Homemade Soap by Alia'

7) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

8) Tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini

9) Komen dalam penyertaan ini masalah kulit yang dihadapi ( kering, ekzema, berminyak, berjerawat dsb)



1 HADIAH UTAMA:

Produk homemade soap bernilai RM50.



3 HADIAH SAGU HATI:

Produk homemade soap bernilai RM25.




© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS