Food Review : Black Canyon Gurney Plaza

by Alia Farhan, 1:13 AM
hai hampa..
kali ni nak cerita skit pasal satu lagi port makan yang mnarik..
actually port yang aku suka la of coz...
Kena la taste bud Siam aku ni...

Selalu kalau p ke Gurney Plaza kalau tengah lapaq, memang akan request kat boss nak membaham kat sini ja.
Tapi kalau tahap lapaq nak membaham sekoq lembu tu memang aku akan order nas dia ja...
Tapi kali ni sebab da makan sebelum tu maka marilah kita amik yang biasa-biasa ja

Pad thai yang husband request. Rasa dia ok la sedap. Tapi takleh lawan pad thai kt siam laaaa.

Ni aku order...macam larik konsep ja kan...ok la bedai sandwich ni...padahelll kat rumah leh ja wat...nak gak makan kt luaq kena charge semua RM10++ ..kat rumah suka sapu ngn lady choice ja kannnn..punya pemalas! hahahha

Sekian saja la laporan kaki makan yang gems ni....

Tazkirah Jumaat 2

in , by Alia Farhan, 9:43 PM
Misi duit oren diteruskan lagi sehingga bulan 3 ni...
Separuh da siap masuk dalam tabung...
tips aku pasal duet oren ni...kalau aku pecah ja duit RM50 selalunya mesti akan dapat RM20 not oren ni kan...
so aku akn selit siap2 kat compartment duit oren ni...
hari tu dah keluarkan dah 30 keping note oren dr dalam compartment duit oren tu...
ni makjem tak kira lagi sekarang ada berapa keping...
kadang biaq ja banyak2 dalam tu...
memang duit note oren tu diharamkan la dari kegunaan harian..
kalau guna gak ke next time kena ganti triple....



Ingat nak buat tabung note hijau pulak untuk bagi duit raya kt budak2 kan tahun ni. Takpun kita wat ja habuan simpan p jalan2 hujung tahun ni.

Hampa pulak macam mana??



Seperti yang dijanjikan juga, here there goes... Second giveaway by zeera lily



SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook :



4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'

5) Copy banner diatas & back link pada entry ini

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Lastly, tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini



HADIAH UTAMA

Sugarscarf Lana Basic Premium Shawl - Lana Ash Pink
Hope By Sugarscarf - Hope Kate Ribbon Red



SAGUHATI
Skin Care Product

Bagi berlaku adil, Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw

Wish u all the best!
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS