Hai korang...

Ada yang mencari blackboard wallpaper tak?

Lepas ni tak payah nak pening-pening lagi dah anak duk conteng kt dinding ka apa ka.
Selain tu boleh gak wat creative corner dekat rumah kan






















Harga cuma RM38 per roll
Dimension 45cm×200cm
Free colorful chalks

Kalau berminat boleh terus whatsapp 0133363775 ok

posted from Bloggeroid

Geng Blogger Utara

in , , by Alia Farhan, 10:39 AM
Wewit.. hampa semua....

Jom pakat2 like page Blogger Utara.
Kat page ni hampa boleh tau banyak tempat-tempat menarik kat Utara ni especially Penang la sebab banyak geng-geng kami ni duk kat Penang.

Esok nak kena letak logo kt blog la..dah lama nak buh tapi asyik duk blogging kot phone ja. Tak sedap nak adjust setting pa kot phone.

Nanti kita set guna netbook noh. Netbook tu macam dah jadi tukun ja kat dalam laci tu. Asai nak type guna netbook tu ada ja kenit yang mai kacau mama dia. So apacita..tutup ja la balik kan.

Oklah..tu aja nak cita.
Jangan lupa like liokkke tauuu

AF

by Alia Farhan, 9:38 AM
AF...
Akademi Fantasia ke?
Apa tu???
Maaf akk tak layan...
Dari dulu mai lagi rasa nak menugai kalau tertengok...
1st time tertengok msa makan railway tu aku xpaham kawan-kawan pakat duk Mawi World.
Jadah tu.

Try layan.
Xleh blah
Xmasuk jiwa.
Time tu layan 1 in A Million ja.
Yang ada Faizal Tahir tu ja.
Abam FT baru la power.

Okey bai.
Akak tak tau AF tu.
AF ni akak kenai la AF ALIA FARHAN!


Bila astro nak stop wat program-program tak best ni?
Satu dua season boleh la orang tengok. Sampai belas-belas season aku pun tak paham apa yang depa tengok.

Okey lah baiiii


Tengok Au ni hilang skit stress aku. Husband kata jangan amik yang ado putih-putih.

Ok xpa b, kita amik kuning semua





Hat ni oklah kan.

posted from Bloggeroid

Hai korang korang....

in , by Alia Farhan, 10:23 AM
Hai korang-korang yang rajin singgah-singgah ke sini dan tinggalkan footprints korang kt sini (komen la teww)

Starting this month, one lucky commenter yg paling banyak komen akan diberikan mystery gift dari hakak.



Sebagai penghargaan untuk korang-korang yang baik hati kan.
Hadiah tu of coz la mystery gitchuu. (Menyampak pulak aku type bahasa ponen ni . Ehhhhh)

Ok lah korang.
Esok sabtu apa plan?

Mak jem plan nak p merembat lagi satu shawl naelofar kat 1st Avenue sana. Hubsie da berjanji kes dia balik lambat perabih reja kat opis, maka dia kena denda belanja mak jem satu lagi shawl cik lopa kitewww. Panggggg sedas kerana menggunakan bahasa pondan!

Ok lah.
Mak jem nak tidoq ni.
Ngantuk gila aih.

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS