bahagia...

in , , by Alia Farhan, 8:05 AM
bahagia nya bila weekend menjenguk..sebab apa?sebab buleh bergolek2 di atas katil smbil membuat kuak rentang berirama...heee...masak..makan...tidoq....tgk tv..watch dvd esp Gossip Girl!uishhh...heaven kan.....
masa untuk berehat secukup rsa..nnt Baby A da kuaq mama takleh nk free2 sangat dah...ye dak?
ok lah..
gtg
oyasumi nasai...

wishlist katanya....

in , by Alia Farhan, 7:51 AM
lmbatnya baru nak wat 2013 wishlist kn...xbyk pun....sikit2 jer...tolak ngn brg2 baby yg da beli so wislist tinggai skit ja....


1.deep freezer for my EBM(express breast milk)
2. Samsung Note II
3. Katy Perry perfume....PURR
4. Burberry Tote (i want dis!!)
5. more n more white furniture
6. Burberry Brit Sheer...(love all their perfumes!but love dis n Burberry Beat)

bersusah payah selama 9 bulan....



Tahukah wahai kaum Adam kebaikan2 menemani isteri anda? Antaranya ialah :

1) Dapat meredakan hati isteri yang berdebar-debar

2) Dapat mengurangkan kesakitan isteri

3) Memberi keinsafan di hati suami

4) Lebih menghargai keluarga

5)Lebih menyayangi dan menghargai isteri.



Suami dapat membantu isteri dengan cara :


- memegang tangan isteri untuk mententeramkannya
- mengurut bahagian belakang isteri untuk mengurangkan kesakitan
- mengelap muka isteri apabila berpeluh

kalau tanya aku..harus lah akau jawab Amir mesti kena ada sebelah aku...sebab tu bila amek keputusan nk deliver kat Hospital Sultanah Bahiyah..rsa lega sangat sbb hospital tu bg husband masuk teman wife msa delivery..kalau kat seberang jaya ni harapan je lah...
lagi satu En Amir..kalau baca ni paham2 lah ya....u must be there!hasil kerjasama dua orang..takkan sorang ja nak tanggung..ye dak...paling tak baru dia tau mcm mana ssh aku nk beranak nnt and dia xkkan kata aku ni manja dah..sket2 cakap aku manja...cisss......







nak tengok lagi

in , by Alia Farhan, 7:45 AM
nak tengok n tengok g adam n hawa...
tgk aaron dalam cita ni....aummmm

ado laki mcm ni pun xmau kerrrr...


masa untuk jamu mata.....
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS