WONDER CLOSET

by Alia Farhan, 4:10 AM
http://chemychica.blogspot.com

ok dis is my on9 so called as boutique..hehe...hopefully one day i can hev one..hehe...yg sbetol2 nya..i mmg minat bisnes2 mcm ni....dpt wat part timr pon da kira ok sgt..huhu....

love ur vagina....

by Alia Farhan, 9:00 PM
heee....apa la tajuk post ni kan...sound so kinky yeh....xdak la..sebenaqnya nk share sket psal kita pnya pads yg kita dok pkai tyme period tu...do u guys ever wonder mcm mana tak dia pnya process?heee...i tell u involve many chemicals process tau...such as bleaching..bla bla...so bila da involve bleaching ni..automatically la akn involve kita pnya vagina kesygn kita...xder spare part tau..sbb tu la kena jaga betoi2...n from my understanding la kan kt pads yg kita paki ni sbnrnya ada mcm2 la mak nenek microbes so dats y la skrg ni kita asek kena keputihan la..bla bla bla...nak2 kalo sesapa yg pkai laurrier or whisper....haa...yg ni siap ada adsorbent gel lagi...haaa...lg la kan..i rsa sgt la geli bila nk bsuh pad tu bila tgk gel2 dia kuaq..aiyakkk....mcm i...skrg ni stil using intimates...selesa sgt rsa...tp few days ago i ada browse kat tenet...skrg ni da ada pad org wat ngn kain...mcm zaman2 mak n nenek kita dlu pkai..beza nya dlu depa pkai towel yg putih tu ja..but now da d innovate kan...so mcm2 la kaler nya...so..i'm thinkin of 2 switch 2 cloth pad after dis...mmg la mahal sket...but its reusable wut..cuma bsuh jer...sama la jugak dgn pad yg kita pakai skrg ni kan..kena bsuh jugak sebelum buang...dunt tell me u guys tak bsuh,ok!haiyaaa..hehehe.n d best part is we can minimize d tree that have been cut off for making the pulp for the ordinary pads....see,i'm d environmental frendly kan...heheh

so cantek kan....kat bwah ada link tu blogshop yg juai cloth pads ni..berbaloi2 tau....


picture is credit to http://hanyauntukgadis.blogspot.com

u guys can visit dis page for more info...just 2 share wif u guys...sharing is caring rite?....k la, till we meet again...nk lunch...td masak2 sket....daaaa

tawar....or...

by Alia Farhan, 9:33 AM
first of all...heppy bday abah...acik rindu sgt kt abah...acik harap abah kt sana tenang...sbb acik rindu n syg abah sgt2...tiap2 kali blan march ja acik akan sedey....acik tau abah tak ska acik sedeh...tp mmg acik xleh sgt nk lupakan....mcm br smlm ja abah tinggalkan acik...tp kan abah..abah da ada cucu skrg...named zakwan..da satu bulan 9 hari...it almost 5 years since u left us....kami smua sgt2 rindukan abah!...Al-Fatihah....

n right now acik rsa mcm nk curahkan apa yg acik rsa kt dlm blog ni...kunun2 mcm acik luahkan kat abah...abah,acik sedeh!sedeh yg teramat.....acik tak tau nk ckp apa psal perasaan acik skrg ni...xtaw sama ada da tawar or da xda perasaan lagi untuk teruskan hubungan acik ngn dia....ntah la...bila da dpat...rsa mcm ni plak...apa punya feeling ntah...mayb sbb mcm da xda feel ka apa..i dunt know abah...tp acik mmg syg dia..tp..........

SteaL mY HeaRt...u oreddy did..mR A!

by Alia Farhan, 1:36 PM

If you are going to steal my heart, steal it like you mean it. If you want to take a part, then give me something to believe in. Cause the road it ain't getting longer, and my heart it ain't getting younger... Marit Larsen - Steal My Heart

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS