Showing posts with label giveaway

Giveaway by Alia Farhan

in , by Alia Farhan, 1:08 AM

Hai hampa.
Kali ni nak share skit rezeki dengan hampa yang baca blog ni....

Jom mai join giveaway dari kami ni



Hampa cuma perlu :

*paste kan entry ni dekat blog hampa 


* follow @aliafarhan


* follow @scandi_scandu

* komen DONE dengan paste entry hampa na.

GA ni akan berakhir  30 September

DUA Pemenang akan diumumkan 1 October

Pemilihan pemenang menggunakan Random.org



Thank you.

💋💋💋




click banner to join ya


Sebab kenapa saya patut menang?

Sebabnya Play Doh ni dari dulu-dulu lagi favourite saya. Kalau dapat ni boleh la menambahkan koleksi playdoh yang ada. Selain boleh memberikan anak ber kreativit, maknya pun boleh join sekaki untuk buat aktiviti bersama si kecil. Seronok boleh buat aktiviti dengan si kecil guna play doh ni sebab one thing kita dapat memupuk minat si kecil terhadap sesuatu menda and bagi diorang focus pada sesuatu.


Jom kawan2 kita join contest Alin ni. Mana tau ada rezeki menang ka.



GIVEAWAY MANGKUK TINGKAT BY EL DARWENA

in , by Alia Farhan, 7:49 AM
Sebagai peminat tiffin no 1....
Harus lah eksaited bila tengok Kak El buat GA mangkuk tingkat/tiffin/si'a ni


Click BANNER untuk join ya.

Jom ramai-ramai meriahkan GA ni

Click Banner utk JOIN ya!


Seperti yang termaktub dalam syarat2 yg dikenakan oleh Sis Sally, maka produk wishlist aku tak lain tak bukan ialah eye shadow pallete untuk penggemar make up mcm aku ni. Memang ahkakk suka kumpul eye shadow pallete dik non...bila tengok banyak2 tu rasa kepuasan sangat tau. Hihi. Harap-harap ada la rezeki utk menang Beauty Box dari Sis Sally kita ni.

Apapun sesapa yang nk join, jangan lupa click banner kat atas ya.

Giveaway Redmoon Clothpad

in , by Alia Farhan, 7:46 AM

Jom join giveaway dari blog kak eyda dari team #ProjekBloggerUtara ni.

Click banner utk join ya.

Pemenang Birthday Giveaway

in , by Alia Farhan, 6:25 AM
Hai hampa semua. Sory la lambat nak umumkan sapa yang menang GA birthday tuan tanah bulan lepas ya. Ampunkan tuan tanah ya.


Jeng jeng
Senarai pemenang Birthday GA:




***pemenang adalah dipilih secara rawak. Ala-ala cabutan bertuah gitu oleh anakanda beta. Hadiah cuma dapat diposkan setelah ai balik dari vacation ya.

Kepada yang menang sila emailkan details anda kepada :

aliafarhansaid@gmail.com


Bagi yang tak berjaya, jangan sedih2 ada lagi GA lepas ni In Sha Allah.



PEMENANG GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

in , by Alia Farhan, 5:01 PM













kepada hampa-hampa yang menang silakan email mak jem naaaaa


aliafarhansaid@gmail.com


kepada yang tak berjaya boleh join GA dari team @Projek Blogger Utara


tenkiu naa kepada yang join and tahniah kepada yang berjaya naaa
SENARAI PESERTA

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER



1. YOORIN MELACOLEA

2. NUR RAIHANAH

3. NURULEIDA DAUD

4. IZYAN YAN CINNAMON

5. ZARUL FARHANA

6. UMIE YANA

7. ANIS KHALILAH

8. FIEYQA ADELOVA

9. NADRATUL SYAZWANA



STAY TUNE NAAA...
SATG KITA CABUT UNDI NAAA



Seperti yang dijanjikan juga, here there goes... Second giveaway by zeera lily



SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook :



4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'

5) Copy banner diatas & back link pada entry ini

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Lastly, tinggalkan link penyertaan pada comment entry ini



HADIAH UTAMA

Sugarscarf Lana Basic Premium Shawl - Lana Ash Pink
Hope By Sugarscarf - Hope Kate Ribbon Red



SAGUHATI
Skin Care Product

Bagi berlaku adil, Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw

Wish u all the best!
REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Before dapat result haritu, Dylla memang ada niat kalau Dylla pass, Dylla nak beri 3 Tafsir Al-Quran kepada sesiapa and alhamdulillah Dylla pass hehe. Dan bersempena dengan REZLLENE punya 'comeback', Dylla nak anjurkan satu giveaway. By the way, REZLLENE ni Dylla punya Instagram online shop. Sesiapa pun boleh join asalkan warga Malaysia :)


Bagaimana caranya?
1. Follow blog DYLLAREZAN ini.
2. Buat satu entry bertajuk "REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN"
3. Copy paste gambar di atas dan link kan ke entry Dylla ini.
4. Komen dan sertakan URL entry blog anda di ruangan komen entry ini.
5. Follow Instagram @dyllarezan & @rezllene. Pilih satu daripada 2 gambar ini di Instagram REZLLENE dan comment "Nak (colour code)". Contohnya: "Nak keropok lekor"


NAK BUAH NAGA


Dylla akan update dari semasa ke semasa senarai blog dan Instagram yang menyertai segmen giveaway ini.

*Bagi sesiapa yang ada blog dan Instagram, anda boleh menyertai kedua-dua. Manakala, bagi yang mempunya blog sahaja, jangan risau, anda boleh join untuk bahagian blog.


4 orang pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah.

Pemenang Instagram;
1 x shawl terbaru REZLLENE

Pemenang Blog;
3 x Tafsir Al-Quran

Tarikh tutup: 11.59pm pada 5/3/2016 (Sabtu)

Tunggu apa lagi? Jom lah join ramai-ramai hehe. Terima kasih!

Hai korang korang....

in , by Alia Farhan, 10:23 AM
Hai korang-korang yang rajin singgah-singgah ke sini dan tinggalkan footprints korang kt sini (komen la teww)

Starting this month, one lucky commenter yg paling banyak komen akan diberikan mystery gift dari hakak.



Sebagai penghargaan untuk korang-korang yang baik hati kan.
Hadiah tu of coz la mystery gitchuu. (Menyampak pulak aku type bahasa ponen ni . Ehhhhh)

Ok lah korang.
Esok sabtu apa plan?

Mak jem plan nak p merembat lagi satu shawl naelofar kat 1st Avenue sana. Hubsie da berjanji kes dia balik lambat perabih reja kat opis, maka dia kena denda belanja mak jem satu lagi shawl cik lopa kitewww. Panggggg sedas kerana menggunakan bahasa pondan!

Ok lah.
Mak jem nak tidoq ni.
Ngantuk gila aih.

posted from Bloggeroid

Salam korang...

hari ni da msuk 17Ramadhan...satja Ramadhan berlalu nk tinggalkan kita kan...perasan dak?
actually....tdi dok blogwalking kt blog kak shila...Nampak la ada contest dr Nile.com.my....korang pernah check tak Nile.com.my ni?

actually kt Nile.com.my ni kan maciam2 ada depa juai tau dak....dari baju kasut...handbag...accessories..hatta gadjet mcm power bank pun adoo tau dak...best gila!yg lgi best...hrga dia ya ampun...murahnya!!!!suka mak noksss....

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
 
and yg lagi best Nile.com.my akan bgi pada yg bertuah RM300...byk tu...kalau dpt tu sedap jugak kan...boleh la top up apa yg patut n yg paling penting kalau aku menang...aku niat nk sedekahkan sikit utk Aman Palestine ...tak salahkan...at least dapat jgk org2 kat Palestine tu smbut jgk Syawal mcm kita walaupun macam2 yang berlaku kat Negara depa....sedeh betoi kalau pikiaq psai depa...mak tak tahan betoi dgn kekejaman puak Zionist tu....

so korang2 kalau nak join...jom la join...meh klik kat SINI

mana tau...ada rezeki utk anak2 kita ka raya ni...mana tau kan..kan...
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS