Review : L'oreal Professional Hair Spa untuk kulit kepala bermasalah

Salam.

Nak tanya sikit sapa dekat sini yang ada masalah kulit kepala dekat sini? Biasanya orang perempuan especially yang pakai tudung ni kulit kepala kita biasanya sensitif sikit kan. Macam aku sendiri, aku pernah pi analysis kulit kepala aku masa nak wat scalp treatment dekat A Saloon, diorang sc…

Bebas Jerawat dengan Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment Dalam Masa 14 Hari

Jom sahut cabaran!

Kulit berjerawat menjadi satu fobia tak kira la sama ada kaum wanita atau lelaki. Serius memang anti betul la kalau jerawat hinggap dekat muka.  Likeee ewwwwwww jerawat!

Antara faktor-faktor jerawat boleh hinggap ke muka adalah:
* hormon yang tidak seimbang ( nak period, pregnant d…

Sesi mewarna rambut ku dengan Shurah di rumah

Hai....
Rasanya cerita pasal dye/warnakan rambut ni selalunya taboo untuk orang Islam ni...
Yalah...why kena warnakan rambut...why tak guna inai...why guna hair dye...why itu why ini

Menjadi seorang wanita yang sangatlah sayangkan rambutnya...walaupun aku ni bertudung...tak semestinya part rambut aku …

Produk Review : Cantik dan sihat dengan Ellvita Premium Berry

Hai hampa semua.Sehat ke tu???
Heppy weekend semua. So weekend ni hampa buat apa je?
Kami dis weekend hari Sabtu stay kat rumah ja sebab laki kami pi wat reja dia kan.Ahad baru keluar jalan-jalan nanti. Hari yang ditunggu-tunggui oleh kita semua mestilah weekend kan. Time tu la nak bermalasan dan …

Product Review : Maybelline Fit Me Matte & Poreless

Hai...agak ketinggalan kannnn baru nak review Maybelline Fit Me gitewwww. Alaaa better late than nevaa rite? (Brit'ish slangggg plisss)


Will ya Fit Me???!!!

Selalu duk tengok dekat youtube banyak la minah2 salleh duk review best kan... alaaa kita pun sebab nampak macam best ja so apa lagi moh l…

My beauty haul

Xmas season just end. I'm not going to lie to you because at this season I  normally do my shopping thing a lot especially on beauty stuffs.

The best thing about Xmas they normally comes with attractive discount especially for beauty products. 😍😍😍 who could not love this????🤔🤔🤔
So let see…

Product Review : Lovely Dewy Box by Althea

Holaaaaa me amor~

How u guys doin lately? Me? A very hectic over this few weeks. Duhhh😐😐😐
Well that's life. What doesn't kill us make us stronger day by day gitchuuu.

Let me share something good for you and ur skin! Yeayyy.
Althea.kr has lauched their #31 beauty box with theme Lovely Dew…