Make up Bertunang Blogger Miamor Zafirah By Me

Ya..seperti yang aku cakap before this. Aku ada amik job make up bertunang untuk rakan & adik blogger aku iaitu si Manis Miamor Zafirah. Untuk make up bertunang ni Zaf request nak natural look.

Kiranya timeless look gitu haaa. Jom tengok pic Cik Miamor Zafirah kita.


Gorjes tak cik adik kita so…

Natural make up look or dramatic make up look?

Baru aku perasan..most of my make up more to natural make up look...nude lips or pinkish lips...earthy tones eye shadow....and there u go...


Muka macam mintak pelempang. Ni pakai FAME lipmatte in Nude code

In MAC Lipstick-Please Me.

In Fame lip matte , Rusty code

Acah-acah make up Loffa in Fame Lip…

Natural make up

Sekarang ni trend orang nak make up yg soft and natural gitu...
Kalau aku pun sama...mmg prefer macam tu...takdak la mata hijau..kuning oren ka apa ka....
Semua more to earth tone kaler gitu....

Bila aku upload gmbaq ni...ada yang tanyakan aku...aku pkai foundation apa ..

Biasanya....aku suka kala…