Natural Make Up look

Baru-baru ni kan kecoh pasal isu banyak sangat orang request nak mekap RM50 la RM30 la apa la.

Haiyohhh pitam mak dengar nak...pitamsss. Beginner make up class aku pi pun dah RM350...macam mana orang boleh slumber badak ja mintak make up RM30-RM50, lain la kalau orang tu sendiri offer kan nak make …

Natural make up

Sekarang ni trend orang nak make up yg soft and natural gitu...
Kalau aku pun sama...mmg prefer macam tu...takdak la mata hijau..kuning oren ka apa ka....
Semua more to earth tone kaler gitu....

Bila aku upload gmbaq ni...ada yang tanyakan aku...aku pkai foundation apa ..

Biasanya....aku suka kala…

make up service penang

salam

dear readers....
bagi adik2..or kakak2 yg nak dapatkan oservis make up....
untuk dinner ka...tunang ka..nikah ka..sanding ka...photo shoot ka...outdoor ka...
boleh roger2 hakak hokeyyy...

harga serendah RM100...
terms and conditions apply la kan...

tapi uolls jangan risau yer...
barang2 haka…