Giveaway by Alia Farhan

Hai hampa.
Kali ni nak share skit rezeki dengan hampa yang baca blog ni....

Jom mai join giveaway dari kami ni



Hampa cuma perlu :
*paste kan entry ni dekat blog hampa 
* Like @vanillafreakblog
* follow @aliafarhan
*follow @aliafarhansaid
* follow @scandi_scandu
* komen DONE dengan paste entry hamp…

Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin.

click banner to join ya

Sebab kenapa saya patut menang?
Sebabnya Play Doh ni dari dulu-dulu lagi favourite saya. Kalau dapat ni boleh la menambahkan koleksi playdoh yang ada. Selain boleh memberikan anak ber kreativit, maknya pun boleh join sekaki untuk buat aktiviti bersama si kecil. Seronok boleh b…

GIVEAWAY MANGKUK TINGKAT BY EL DARWENA

Sebagai peminat tiffin no 1....
Harus lah eksaited bila tengok Kak El buat GA mangkuk tingkat/tiffin/si'a ni


Click BANNER untuk join ya.
Jom ramai-ramai meriahkan GA ni

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Click Banner utk JOIN ya!

Seperti yang termaktub dalam syarat2 yg dikenakan oleh Sis Sally, maka produk wishlist aku tak lain tak bukan ialah eye shadow pallete untuk penggemar make up mcm aku ni. Memang ahkakk suka kumpul eye shadow pallete dik non...bila tengok banyak2 tu rasa kepuasan sangat ta…

Giveaway Redmoon Clothpad

Jom join giveaway dari blog kak eyda dari team #ProjekBloggerUtara ni.

Click banner utk join ya.

Pemenang Birthday Giveaway

Hai hampa semua. Sory la lambat nak umumkan sapa yang menang GA birthday tuan tanah bulan lepas ya. Ampunkan tuan tanah ya.

Jeng jeng Senarai pemenang Birthday GA:
Natrah Maslion
alya chan
CikLa Shahril
***pemenang adalah dipilih secara rawak. Ala-ala cabutan bertuah gitu oleh anakanda beta. Hadiah c…

PEMENANG GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

kepada hampa-hampa yang menang silakan email mak jem naaaaa


aliafarhansaid@gmail.com


kepada yang tak berjaya boleh join GA dari team @Projek Blogger Utara


tenkiu naa kepada yang join and tahniah kepada yang berjaya naaa

SENARAI PESERTA GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

SENARAI PESERTA

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER



1. YOORIN MELACOLEA

2. NUR RAIHANAH

3. NURULEIDA DAUD

4. IZYAN YAN CINNAMON

5. ZARUL FARHANA

6. UMIE YANA

7. ANIS KHALILAH

8. FIEYQA ADELOVA

9. NADRATUL SYAZWANA



STAY TUNE NAAA...
SATG KITA CABUT UNDI NAAA

Giveaway Sugarscarf by zeeralily

Seperti yang dijanjikan juga, here there goes... Second giveaway by zeera lily



SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook :



4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'

5) Copy…

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Before dapat result haritu, Dylla memang ada niat kalau Dylla pass, Dylla nak beri 3 Tafsir Al-Quran kepada sesiapa and alhamdulillah Dylla pass hehe. Dan bersempena dengan REZLLENE punya 'comeback', Dylla nak anju…

Hai korang korang....

Hai korang-korang yang rajin singgah-singgah ke sini dan tinggalkan footprints korang kt sini (komen la teww)

Starting this month, one lucky commenter yg paling banyak komen akan diberikan mystery gift dari hakak.



Sebagai penghargaan untuk korang-korang yang baik hati kan.
Hadiah tu of coz la myst…

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Salam korang...

hari ni da msuk 17Ramadhan...satja Ramadhan berlalu nk tinggalkan kita kan...perasan dak?
actually....tdi dok blogwalking kt blog kak shila...Nampak la ada contest dr Nile.com.my....korang pernah check tak Nile.com.my ni?

actually kt Nile.com.my ni kan maciam2 ada depa juai tau dak.…