Movie Review : Isn't it Romantic?

Dah lama duk cari nak tengok cerita ni. Sekali baru perasan dah ada kt Netflix. So apa lagi. Marilah kita menontonnnnn.

Cerita ni biasa lah dalam genre romantic comedy. Best jugak. Not bad. Lawak2 Pastu ada musical skit kan. Sesuai la dengan aku yang suka tengok cerita santai2 ja ni. Dah 3 series n…

Garnier Natural Matcha Detox Pollution and Oil Deep Clean Foam Review

Aku selalu ada masalah dengan kulit muka aku ni. At one time dia boleh jadi berminyak, pastu kering dekat bahagian pipi..xleh nak kata V zone sebab dekat dagu can be oily...dekat T zone memang harap maklong masalah berminyak. Kejap jadi combination...sat2 jadi oily nak mampus satu muka. Dahhhh pula…

Product Review : Honey Bee Venom by Nafura.

Krim Honey Bee Venom  Sapuan Krim Khas mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya.


Semua da…