Living room decoration

Untuk peminat deko2 macam aku ni...adalah sejenis yang tak puas hati kalau susunan tu stay macam tu ja forever! Yesss..nanti aku jemu wei. Nak-nak pulak aku ni kerjaaanya di rumah kan. Tobat la boring kalau tak ubah apa-apa kan.

Mesti nak kena ubah gak sikit-sikit bagi mood tu ceria. Cukup la ubah …

Deko-deko rumah Alia

Entry ni penuh dengan gambar je tau...
Furniture pun da banyak kali re-arrange. Orang-orang yang kaki deko ni paham kot kan tebiat kaki deko ni.

Bulan ni macam ni. Bulan depa macam ni. Ada-ada ja nak tukau nyeee. Eh jom jamu mata dulu lah.


Ni masa dulu sebelum let go deep freeser. Stress betul ada …

Perabot Scandinavian Murah

Hai kali ni nak cerita pasal another side business aku iaitu menjual perabot Scandinavian dengan harga mampu milik gitu haa.

Tapi all this furniture semuanya pre order basis la ye. After full payment biasa dalam 30-40days akan sampai la kat doorstep korang tau. And yang paling penting harga dia keb…