China House Penang

It was longggg overdue....Before Covid hit Malaysia back then.. When we just move in to the island side of Penang n become officially a Penang-langggg lahhhhh... Oh silap.. Laki aku memang orang "PULAU"... So dia kata sirih pulang ke ganggang la cita dia...Ehhh sebenaqnya nak cerita masa…

Western Food Sedap Di The Original Mikki Western Cuisine (Sungai Nibong)

Assalamualaikum

Tudia. Lamanya tak update blog. Busy pundah rumah.. Kemas rumah.. N susun brang2 balik.. Allah saja yang tau bertapa penatnya badan ni.

So kami da officially pindah masuk ke rumah baru kami khamis lepas. Alhamdulillah everything went well. Cuma penat tu Allah ja lah yang tau kan. An…

Pasemboq Sedap di Restoran Noor Mohamed, Butterworth

Assalamualaikum....

Haaa sebenaqnya dah lama nak share pasal port fav aku kalau nak mkan pasemboq ni. So far the best ever la. Laki aku orang belah Pulau pun kata dis is the best.

Kedai ni pun kami accidentally discover masa kami duk belah mainland lagi. Time tu ntah macam mana boleh ter try dekat …

Bawak Orang Tawau Makan Di Irama Dining

Rasanya ni kali ke empat dah aku makan kat Irama Dining. Mana la tau lepas ni Irama Dining nak buat apa2 nak panggil aku mai review ka.. Kahkahhhh...

Tapi kali ni nak cerita bawak kakak and mak aku yang mai Penang awal bulan hari ty masa depa balik mai dari Tawau. Ya lah kakak aku kan posting dekat…