Pasemboq Sedap di Restoran Noor Mohamed, Butterworth

Assalamualaikum....

Haaa sebenaqnya dah lama nak share pasal port fav aku kalau nak mkan pasemboq ni. So far the best ever la. Laki aku orang belah Pulau pun kata dis is the best.

Kedai ni pun kami accidentally discover masa kami duk belah mainland lagi. Time tu ntah macam mana boleh ter try dekat …

Bawak Orang Tawau Makan Di Irama Dining

Rasanya ni kali ke empat dah aku makan kat Irama Dining. Mana la tau lepas ni Irama Dining nak buat apa2 nak panggil aku mai review ka.. Kahkahhhh...

Tapi kali ni nak cerita bawak kakak and mak aku yang mai Penang awal bulan hari ty masa depa balik mai dari Tawau. Ya lah kakak aku kan posting dekat…

Makan2 di Lagenda Cafe

Assalamualaikum

Kali ni di segmen JJCM di Penang.. Nak cerita skit pasal kami pi makan dekat Lagenda Cafe ni...

Located at Lebuh Campbell, Lagenda Cafe merupakan salah satu cafe tumpuan baik local mahupun foreingers. And... Owner dia adalah sama dengan Irama Dining.



Ni lah cafe  nya. I like d class…

Ramadan Buffet di Goldan Sands Resort by Shangri-la

Salam  hampa semua. Kali ni nak cerita pengalaman mencuba Ramadan Buffet di Golden Sands by Shangri-la yang terletak di Batu Feringhi. Bertemakan Selera Kampung Dan dihidangkan di Garden Cafe, Golden Sands Resort, hampa semua pasti teruja Dapat menikmati pemandangan laut dari cafe ni.


Serious bagi …

Makan-makan di PappaRich, Egate Penang

Sabtu yang lepas macam biasa kalau hasben aku tak kerja kami akan keluar spent time sama-sama. Awal-awal lagi dah cakap nak makan PappaRich sebab nak makan char ho fun daging dia yang sedap gilos tu. Harharhar. Gulp telan ayaq lioq ingat balik. Adudu.
Biasa kalau dekat Penang ni PappaRich ada kat d…