Sambut Birthday Adriana dengan Food Delivery dari Olive Tree Hotel Penang

Ya Allah... Lama dah peram post ni. Sebenarnya post ni da siap seminggu lepas birthday Adriana.. Tak tau macam mana boleh lupa nak publish. Aduhaiiii. Apa la nak jadik ni.

Hishhhh.... Tapi nak cerita jugak. Actually masa birthday Adriana 2 April yang lepas kami celebrate dekat rumah la of course sebab da start MCO kan. Takkan nak celebrate dekat kedai makan pulak kan.

Kebetulan Olive Tree Hotel yang terletak tak jauh dari rumah kami ni buat food delivery.. Apa lagi.. Terus la plan dengan husband buat2 tak ingat and konon2 takdak ecelebration la kat dia sebab cakap nak buat macam mana kak.. Musim2 covid ni.. Kita kena duk rumah ja xleh celebrate pi mana2... Dah pasrah da Si Adriana tu...

Sekali haaaaa... Datang la food delivery dari Olive Tree Hotel ni. Nak buat tempahan oun senang ja. Xpayah susah... Boleh buat online semua dekat website depa. Hampa boleh buat tempahan dekat SINI.

Jom tengok apa kami order masa nak celebrate bday Adriana hari tu.







Tudiaaa haaa. Banyak dak kami order.... 


Kita transfer pi pinggan lawa.. Kata nak celebrate kannn... 


Buffalo chicken wing


Haaa terus mood nak ber epiii beday tu mai


Heppy la bday girl dapat celebrate jugak bday dia.


Tq Selah Cafe for this amazing dishes. 

Kalau nak tau ada kagi menu2 lain.. Hampa boleh tengok dekat menu dekat bawah ni... 






For more infos:
Olive Tree Hotel
76, Jalan Mahsuri,
11950 Bayan Lepas,
Penang
Tel : +604 - 637 7777








0 Comments