Aishah Arissa Birthday Celebration at Irama Dining

Assalamualaikum....

Tanggal 28 Nov Maka genap la usia Aishah Arissa 3 tahun. Kesian kan yang beranak hujung tahun ni... Baru masuk 3 tahun, lepas 2 bulan kena pi sekolah.. Kahkahhhhh


Eiiii macam tak puas lagi gomoi budak ni tengok dah besaq... 

Tengok dia duduk macam mana... Like a boss's OK...…

Resipi : Ayam Penyet dan Sambal Ayam Penyet Power

Menu simple tapi merecik hawauuuu
Untuk menu ni simple ja. Aku buat cara aku la kan.. Bukan la ikut recipe betul2 ayam Penyet ka apa ka.  Ni pun ayam tu Guna air fryer ja. Senang keja aku. 
Recipe untuk ayam pun senang ja. 
Bahan-bahan:
Ayam... Aku suka Guna whole leg atau thigh atau drumstick Kun…

Food Review : Sizzling Mee Sedap di Kafe Budak Boss, Bukit Mertajam

Assalamualaikum

Dah lama x review pasal kedai makan kan. Yalah, disebabkan tak sihat sepanjang minggu lepas, ada Xmas Buffet review terpaksa tolak. Dah tak sehat kan, selera pun ke laut dalam kan. Rindu nak masak.. Rindu nak makan... Rindu nak ada selera makan dengan anak2. Tu la dia, bila sakit.. …

Unplanned Trip To Cameron Highland

OK lah... Since da boring kt hospital asyik tidoq ja kan... And ni tengah duk neb gas pulak. So mari lah kita up satu entry untuk hari ni ya.

Kalau ikutkan plan Asal nak masuk ke Siam sebab nak beli beras etc. Tapi ntah macam mana kami laki bini rasa mcm malas plak nak masuk. Tanya Adriana nak pi K…

Positive Influenza

Sebenarnya lately ni tersangatlah lemau nak update blog. Bertambah lemau lpas balik dari CH hari tu demam and tak sehat. Dah tak sehat..berlarutan sampai banyak hari pulak tu... Mula lah hati dah tak sedap.
Tak pernah rasa selsema n batuk seteruk tu.


Satu family pulak tu demam. Tapi yang positive i…

Cara Dapat cashback berbaloi2 dengan Shopback

Fuhhh lamanya tak update blog ni kan.
Dah bersawang2 dah ni...  Tapi tu la better late than never kan...  Kali ni nak cerita pasal satu apps best ni... Ada yang dah tau psal apps ni.. Ada yang tak tau pun kewujudan apps ni.



Nak share skit cara nak Dapat cashback balik bila shopping atau booking hot…