RAMADHAN BUFFET DINNER DI LEXIS SUITES PENANG

Assalamualaikum......
Hai hampa semua...sehat ka? Da abih ganti puasa ka? Kalau tak ganti cepat-cepat ganti tau sebab Ramadan kan tak lama lagi dah. Hee excited betul nak sambut Ramadan tahun ni.

Cakap pasal bulan Ramadan kan mesti dalam hati bestnya setiap kali time berbuka puasa dengan yang tersa…

Resipi : Sardine Homemade dengan Philip Pressure Cooker

Kali ni nak share Stock sardin homemade utk bulan puasa nanti..
Sebab suami jenis suka makan sardin nak kena goreng...
So kita goreng dulu lah(taknak goreng pun xpa..ikut suka korang)

Lepas tu masuk dalam pressure cooker...
Aku guna philip pressure cooker...
Kalau guna periuk biasa mungkin amik mas…

Living room decoration

Untuk peminat deko2 macam aku ni...adalah sejenis yang tak puas hati kalau susunan tu stay macam tu ja forever! Yesss..nanti aku jemu wei. Nak-nak pulak aku ni kerjaaanya di rumah kan. Tobat la boring kalau tak ubah apa-apa kan.

Mesti nak kena ubah gak sikit-sikit bagi mood tu ceria. Cukup la ubah …

Rawatan Alternatif Anak Selsema dengan Narinar Flutheraphy.

Bila jadi mak-mak ni kita akan jadi super protective lain macam sikit lagi-lagi bila anak tak sihat and meragam kan? Takyah cakap orang lain la, aku sendiri kalau anak start temperature naik sikit or nampak hidung diorang da berair automatik sibuk ja duk mengoogle cari petua. Padahal rasanya dah ra…

Food Review : BBQ CHICKEN Auto City

Kali ni nak cerita pasal kedai BBQ Chicken dekat Auto City ni. Ni pun last week punya cerita la kan. Kebiasaannya hari Jumaat hari aku off day dari masak sebab hari tu biasanya aku submit semua order perabot-perabot yang customers order dekat aku. Oh ya, aku memang jual perabot Scandinavian di ig y…