I'm in love with Pandora Rosegold Ring

Bling bling bling...

Currently obesses with Pandora Rosegold ring!
Lawa mak aih. Harga pun lagi la lawo.

Satu set kata kau. Haaa amik. Kalau aku kayaaaaa...aku terus beli syarikat Pandora oi oi!

Bow ring ni paling faveret la haiiii...
Mampu beli yg pandora silver bow tu ja lah dulu. Mana tau nanti dui…

Instant Shawl Cantik dari ZT Zeal Closet

Hai korang..
sedar tak sedar hari ni dah masuk 19 Ramadhan. Yes Syawal just around the corner?
how's the preparation? Mine? Still waiting for few items to reach my door steps. Zaman Click2 la kata kan. Forget the hussle nak merentas jammed bulan puasa ni, nk haus n lapoooorr tengah puasa lagi2 …

Difteria Outbreak

Difteria outbreak.
serious case! Kemon la anti vaccine, apa yang hampa mau ni?
Cukup-cukup la jadi penunggang agama dan senang-senang duk pompang-pompang kata ni agenda illuminati yang menyesatkan. Yang hampa ni tak paham-paham bahasa ka , ulama pun da cakap kpentingan vaksin ni.

Kemon vaccine ni s…

BAJU RAYA PLUS SIZE DARI SIZE S-8XL HANYA DI ZAITHALEA BUTIK.

Kami di sini untuk Karnival Hijabey 2016 di Spice Arena Penang atau lebih dikenali sebagai PISA di kalangan Penangites. Karnival yang bermula dari 18-19 June yang lepas menawarkan pelbagai fashion muslimah yang sedang meningkat naik dalam industri fashion di Malaysia.
Sapa hat takdak baju raya lag…

High quality long shawl from Fa.B.ulous Hijab

Sedar tak sedar dah masuk 15 Ramadhan. Fuh cepatnya masa berlalu kan. Rasa cepat sangat. Lagu raya pun da start berkumandang di corong-corong radio. Fuhhhh. Sabar ja lah.

Preparation nak raya korang macam mana?
Baju, kasut , handbang , shawl semua dah beli ke? Aku pun ada lagi benda-benda kecik-kec…

Wanita mengandung dan berpuasa

Sharing from Dr Suriyakhatun Facebook.

Ramadhan musings untuk wanita mengandung ( saya akan beri tips puasa ibu mengandung pada posting lain - yang ini adalah untu soul searching , Ramadhan dan dekat ni )

Wanita mengandung tidak wajib puasa namun ramai wanita akan berpuasa juga semasa mengandung s…

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

haiiiiiii.....
hampa semua macam mana so far berpuasa di bulan yang mulia ni?
sehat tak? mata and mulut ada jaga dak? kikiki.

preparation nak raya hampa semua so far macam mana dah?
kami anak beranak baru on the way nak shopping raya. kadang-kadang pening juga kan nak beli macam mana baju untuk kit…

DIY : RUGS cantik dan stailo

Hai kali ni meh nak share projek DIY untuk rumah. Ya lah, nak raya ni kan for sure ramai gila nak tukar sarung bantal la nak tukar cadar la nak tukar curtain la bla bla bla. Ada tu yang nak tukar rug/ carpet dah tak perlu pening-pening sebab meh nak share DIY Rug cantik, murah tapi nampak mewah git…

Adriana's first hair salon experience

Last weekend masa nak amik stok Nars untuk customers then husband cakap kat Adriana, kakak jom potong rambut.

Nanti kakak behave kat salon papa belanja toys ok.

Skit2 toys..aku yang stress banyak sangat toys nya.

So after ja pi amik stock Nars terus naik atas cari salon untum potong rambut dia. Ra…

Make over dapur

Wah make over dapoq haaa. Tajuk nk wowww.
Wowww la sangat kan. Sebenarnya kan cuma make over skit ja pun. Tapi impact dia tu agak lain maciammm tu yang suka sangat-sangat tu.

Used to be ruang yang sangat membencikan dan menyampah sangat.
Actually this one guna 3 tiers wooden rack tu ja, drilled n a…

Koleksi Baju Raya dari Fellina Boutique

Stressnyaaa bila tak beli-beli lagi kan baju raya. Niat di hati nak sedondon yang tersayang. Tapi ada lagi ka time-time ni orang nak amik tempahan. Nan hado laaaa.

Stress mak tauuuu.
Tapi takpa dengan Fellina Boutique hampa tak perlu nak stress-stress sangat lah. Hadap jammed tak payah. Bersesak-se…

Resipi : Ayam Masak Cili Kering Bersama Kacang Gajus

Hai semua.
Bulan-bulan ni rajin nau nau nak update resipi sokmo kan. Hahahaha.

Kali ni nak share pasal resipi Ayam Masak Cili Kering Bersama Kacang Gajus
. Menu ni sebenarnya simple gila tapi boleh tahan sedapnya! Tak percaya??? Kena la try sendiri nanti ya.

Jom kita tengok bahan-bahan dan cara-car…