Product Review: Choc & Nuts Chocotainer dari My Food Delivery

Hai hampa semua.

Kali ni makjem nak review skit pasal satu produk makanan yang sedap dan pastinya healthy gitu.
Menarik kan tengok kekacang dia tu kan???
Hadoihh berkeroncong perut makjem tengok Choc & Nuts Chocotainer ni.
Haihh laaaa.


Untuk pengetahuan semua Choc & Nuts Chocotainer ni adala…

Product review : Produk Uswah

Salam.

Kali ni makjem nak review sikit tentang Produk USWAH yang mana telah tiga tahun bertapak di Malaysia sejak 2013 di atas talian ( online selling basis).

Untuk pengetahuan hampa semua, sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan…

DIY Masker Jerawat dan Parut

Sejak dua menjak ni jerawat tumbuh bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan. Hamboi2...
Mentang-mentanglah hormones sekarang tengah bercelaru...maka jerawat pun mula la bermaharaja lawak di muka aku ni.

Serius aku stress. Sampai nak make up pun jadi malas. Malas nak conceal malas nak cover itu ini...

New decoration in d hauss yaaa

Disebabkan kekangan masa yang melampau. Nak update blog panjang-panjang tak berapa nak sempat kan. Maka marilah kita update yang mana sempat ok.

Ruang tamu besar cinonet ni nak juga upgrade kadang-kadang tu kan. Moh mari lah kita update skit.

Aku ni memang minat home deco ni lagi2 Nordic/ Scandinavia…

Adriana First Komuter Ride

Semalam kami dua beranak saja balik ke Jitra. Nak drive berdua memang tak larat la dengan keadaan aku sekarang ni. So decide la nak naik komuter ja dari Butterworth ke Anak Bukit. Lega sekarang da ada komuter dari Butterworth ke Padang Besar.

Ada budak tu eksaited kemain nak naik kereta api. Tak ab…

Travelog Koh Lipe : Part III

Fuhhhh...
Baru berkesempatan untuk meneruskan Part III kan..it's better late than never ya dak???

So hari kedua di Koh Lipe, pagi yang best. Aku bangun awal untuk subuh and then sorang2 jalan ke Sunrise Beach. Walking disrtnce dalam 5 minit macam tu ja. Tak jauh pun. Laki aku lepas subuh layan …

Senarai Pemenang Giveaway Kathy's Homemade Soap By Alia

PEMENANG UTAMA:


Pemenang Saguhati:




Kepada yang berjaya sila tuntut hadiah anda dan email ke : aliafarhansaid@gmail.com
Kepada yang gagal tuntut selepas 5 hari dari tarikh ni hadiah akan diberikan kepada next cabutan secara random.

Senarai Peserta Giveaway Kathy's Honemade Soap By Alia

Berikut senarai peserta-peserta GA Kathy's Homemade Soap:

1. SHAHIDA
2. NOR NAZLIANA
3. ALYA CHAN
4. CIK ASH
5. ZAI ZAMREE
6. KISAH EARTY
7. NUR RAIHANAH
8. MOHD NOOR SHAWAL
9. NOOR AKMA
10. NURULATIKA YUNUS
11. CIK YANIE
12. KELADI UBI
13. MAF FASHION HOUSE
14. HANI FADHLINA
15. ASHEILA ZAKAR…

Adriana Arissa turns three

Sabtu lepas...harap maklum bday anak kesayangan kami mek kenit Adriana Arissa Binti Amir Mohammad Firdaus. Fuhhh panjang nauu nama kakak ni...esok kalau adik lelaki lagi panjang yer kakak nama diaaa....

Tahun ni kami tak buat celebration macam tahun lepas n tahun2 lepas pun. Kami celeb8 bertiga ja.…