1st Ramadhan

Salam to all....
sebagai seorang muslim marilah kita meningkatkan amalan kita... ingat tym2 bulan posa ni reward dia 70x ganda tu... xmau lg ka? tym2 bulan posa ni lah elok bersedekah apa yg patut... pegang Quran blik...bca2 apa yg patut ya... (dis is reminder to myself!) apa pun.... Selamat mnyambut Ramdh…

moment..

dah lapuk da gmbaq ni... but i stil love it!

i need a vacation....again!

i need a vacation again.... but not indon anymore... i can't stand their culture and their food... duhhh... perhaps phuket again?! yehaa





apa nk buat?

skrg ni tgh dok boring kt production lineso aku tak tau nk watpa.. sambil tu dok blogwalking ke mana hala ntah tetiba aku terbukak la blog aku ni mak aihhh bersawang beb.... disebabkan line stop,aku jd mcm boring so mood nk berblogging tetiba mencanak2 tanpa diduga dan tetiba terhalang 20 mins yg lepaih d…