YEAH!! 11.11 DOUBLE DIGIT SALES & KEMPEN BELI BARANGAN MALAYSIA DI PG MALL

Dah 2020 kan... Takkan la ada lagi yang tak suka online shopping kan. Ehhhh... Lagi2 kalau ada smart phone kan. Semua di hujung jari saja. Tambah-tambah di musim pandemic Covid 19 ni. Aku lebih memilih untuk stay home dan membuat pembelian di atas talian. Reduce the risk tu yang paling penting buat masa sekarang. Actually kami sekeluarga pun dah lama x lepak-lepak mall macam sebelum MCO hari tu. Kalau masuk mall tu kadang-kadang untuk makan atau mengopi.. Lepas tu balik.. No more la nak shopping2 macam dulu dah.

Shopping or window shop dekat mall can be quite hassle nowadays. Nak kena scan itu ini every time nak enter different shops which i find quite irritating. Online shopping senang ja. Semua di hujung jari gituh. No need nak kena scan apa2 pulak😜

Pembelian atas talian ni lagi mudah pada aku. Tak perlu nak bersesak2... Tak perlu nak keluar masuk dari satu kedai ke satu kedai untuk cari menda yang kita nak. Tak perlu ya. Survey2 mana yang kenan.. Then masuk dalam cart. Pikir panjang skit.. Tarik nafas dalam2 then bayaq kalau dah berkenan... Esok lusa tunggu la abg poslaju ka abg jnt ka mai hantaq parcel uols.

And yang paling best bila shopping online ni banyakkkkkkk gila discount yang hampa boleh dapat berbanding shopping di kedai. Salah satu platform online shopping yang aku suka adalah PGMall. Dah lama juga aku duk mnyoping dekat PGMall ni sebab PGMall ni da bertapak dari 2017 lagi. And paling penting proudly local ya. And kalau hampa nak tau.. Macam-macam ya ada jual dekat PGMall ni.




Kalau hampa semak dekat iPrice.. PGMall terletak dalam ranking 3 teratas tau.. Which is trusted lakiranya kan. Kira memang ramai la Malaysians duk nyopping dekat PGMall ni ya. Aku paling suka sini sebab dekat PGMall dia accept banyak gila jenis e-wallet and payment gets away dia ada macam2 jenis. Haaa mudah kannnnnn... 


Ni dah nak masuk November ni. Nanti ada 11.11 sales pulak kome oiiii. Aterrr takkan nak tengok ajaaa ye dak. 

And paling best... Bila shopping minimum RM11.. Ada 11% discount. Memang ada ong betul 11.11 ni ya. Kalau yang nak shopping 11.11 nanti jangan lupa guna DISCOUNT CODE : 1111 ya. Selain daripada tu.. Ada jugak FREE SHIPPING cap at RM4 tau.

Selain dari sales 11.11 nanti... PGMall ada buat kempen PROUDLY LOCAL yang bermula dari July - December 2020. 



And yang paling best bagi aku sales dia memang tak masuk akal wei. Dengan min spend RM50... Dapat RM20 OFF... and kalau hampa shopping sebanyak RM100.. Hampa entitled dapar RM30 OFF. tak ke banyak tu weiiii

Antara barang-barang yang hampa boleh beli under Proudly Local ni adalah home essentials products , grocerries, kids and baby, health and beauty, automotive and sports, electronics appliances and fashion. So memang banyak pilihan la yang hampa boleh shopping kan dengan potongan harga kaw2. 

Antara local store yang join dalam kempen Proudly Local ni adalah. ; 

-Hoe Hup
-Hexa
- Hasani Bookstore
-Mizu
Dan macam2 lagi








Selain dari Kempen Proudly Local, PGMall ada juga buat Pay Week Bonanza yang bermula dari 25 October sehingga 5 November ni. Apa yang menarik dalam kempen ni, korang nak cari duit lebih boleh la jadi dealer. Sesuai la untuk collectors Emas yang suka beli emas membeli dekat PGMall ni... Bukan apa.. Dekat sini.. Kita tay dah under Public Gold Jewel and memang trusted kan. Korang boleh refer gambar dekat bawah ni in details. Siap boleh dapat wealth card yang bernilai RM200 lagi haa. 




Bagi peminat emas, selain Public Gold Jewellery... Dekat PGMall ni ada gak kedai emas lain iaitu Tai Fook. Harga sempena sales ni pun murah gak wei. Sangat-sangat berbaloi. Rugi kalau tak grab kan...offer bermula dari 25 Oct sehingga 5 Nov ni korang.... Siap ada discount RM30 OFF with minimum purchase of RM100. 


Murahkan. Mana nak dapat RM235/g  wei sekrang ni. Siap free postage wei... 
 

And for Swarovski lovers... Berita baik untuk hampa... PGMall turut ada discount untuk hampa para peminat Swarovski. 


This 24K Gold Plated Swarovski Dinar Casing Pendant ni open for booking for early bird which only apply for the first 500 pcs . Tengok lah harga dia dari RM1088 tinggai RM648 saja. Beza banyak kan. Sangat-sangat penjimatan tu. Jom check out sekarang 



So korang tunggu apa lagi? Jom shopping SEKARANG!!! KLIK >>> 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari website dibawah :
Website :  

Facebook:

Instagram :

Telegram :

#PGMall #PGJewel #taifook #stayhome #PGGoldMuseum #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplaform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #FreeShipping #1111Sale #bonanzapayweek













3 Comments

Post a Comment